Aktywne Wpisy

annlupin +27
śpicie jusz
źródło: annlupin45678
Pobierz
Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: comment_1660726408lXwAEtANBSZ2rsFosJGIh5.jpg
Pobierzźródło: comment_1660726571IAMAjnsj4sLcEwOnUeo3jB.jpg
PobierzTylko idiota myślał, że im chodzi o dzietność, program od początku miał kupić głosy dzieciatej patologii, nikt o zdrowych zmysłach chyba nie zakładał, że ktoś zrobi sobie dzieci po to żeby dostać 500zł ¯\_(ツ)_/¯
W koncu dobrze wiedzieć ze jak rodzice będą mieli problem z tym ze córka ma dziecko, to w razie czego nigdzie nie może uciec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zgrywajac_twardziela: ja myślę, że mogło im chodzić o dzietność. Trudno mi uwierzyć, żeby miernoty z pisu miały jakieś super wyrachowanie strategie. Po prostu na chłopski rozum powinno to działać ( ͡° ͜ʖ ͡°
Już widzę 191/192 :D
Nie doceniasz wroga, podstawowy błąd ( ͡° ͜ʖ ͡°) PIS niczego głupio nie robi, wszystko co oni robią dla nich jest dobre, i na tym zyskują, a że rujnują
@Samariel: Obecnie to 106,5 euro albo 108 usd. W 2015 było to 119 euro albo 135 usd.
Karpie czekające z utęsknieniem na Wigilię
@Zgrywajac_twardziela: albo i 4.
Komentarz usunięty przez moderatora