Aktywne Wpisy

Soothsayer +17
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Panitsch +125
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz

Może zabrzmię jako totalny ignorant, ale to wstyd dla ludzkości, że po "zdobyciu" księżyca nie ruszyliśmy na ekspansje innych planet. Mamy za to teleskop co robi ładne zdjęcia xD
#seriale #forallmankind #nasa #kosmos
źródło: comment_1660571602YSstbiq0JldibNmHe0WIwk.jpg
Pobierz@Mega_Smieszek: dobrze że jesteś świadom
@Yossarian82: Nie zgodze sie, jak dla mnie dobry balans zostal zachowany.
@kanciak12: z dwóch powodów: nie ma po co, jest za drogo.
No nie znalazłyby się z tego samego powodu dla którego w Polsce nie ma kilku milionów na jakiekolwiek nowoczesne badania, ale za to lekką ręką wydawane są miliardy na głupoty (a raczej na słupki