@Daddy2137: byłem święcie przekonany, że każdy Leksia wybierze, w tu zaskoczenie. Lepiej jest chyba być pośmiewiskiem na całą Polskę przez połowę swojego życia xd
@Daddy2137: Marcin Najman ma spoko żonę, fakt dostaje w------l w prawie każdej walce ale przynajmniej ma z tego hajs. Leksiu jest grubym zwyrolem który lubi małolaty wiec wybór jest prosty
@Fabriczo: wczoraj pytalem ciebie, gdzie jest scam w loterii fame do teraz mi nie odpowiedziałeś. Teraz pytam, czy wierzysz w to zdjęcie z odkurzaczem, a odpowiadasz mi w jakiś uposledzony sposób "TA WSZYSTKO TO FEJK!!" Poszukaj sobie oryginalu w internecie to się dowiesz, czy odkuarz to fake. Na ten moment mogę stwierdzić, że chorujesz na ciężkie urojenia
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link