Aktywne Wpisy

darknightttt +43
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
źródło: 1000003033
Pobierz

Chyba ze mówisz o ludziach którzy kupili Suva i próbują udowodnić innym ze to najlepszy
Town & Country tez normalnie kupujesz z naszej dysgrybucji i naszego rynku. Nawet jako Lancie możesz kupić.
Tak to widzisz jest jak się wypowiadasz na tematy o których nie masz pojęcia.
Zachlysnales się budget-vanem - super. Sam nie jestem fanem gowno suvow jak yarski i kaszkaje. Ubolewam jak większość tu nad kurczącym się wachlarzem dostępnych segmentów. Ale daleko mi
Porownujesz SUVy typu Kadjar czy Karoq do minivana segmentu Sharana.
Zrób sobie krótki research w cennikach i potem można podyskutować bo te auta dzieli przepaść cenowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest wiele takich fajnych samochód które są świetne ale w wąskiej specjalizacji. Taki Sharan na wyjazd jest bdb, ale na codzień chcę auto które mi się podoba etc
Szukam obecnie Caddy z automatem. Prowadzi się kiepsko, ale do pracy nadaje sie idealnie. Mogę wrzucić na pakę 2
@JudzinStouner: dlatego szuka się używanej która tą utratę ma za soba
źródło: comment_16604912012XfiOLb4BH5TfWISWjVgiG.jpg
Pobierz