Wpis z mikrobloga

@bigger: Po co mam sie z tobą szarpać jak twoje wszystkie argumenty podpierasz autami, które nie były albo nie są oferowane u nas jako nowe, a używanych jest po kilkanaście sztuk na otomoto xD jak zyjesz w USA, to dyskutuj z ludźmi tam. U nas Sharan i podobne to bardzo duże auta. Kolejnym i ostatnim krokiem jest w zasadzie już tylko V-klasa albo VW multivan, ale to też nie dla
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@JudzinStouner: troszkę nie rozumiem twojego wpisu. Ludzie kupują auta takie jak im się podobają. Np podoba mi sie X6 lub X4 i takie mam w planie w przyszłym roku. Wiem że jest bez sensu ale mi się podoba. Na wakacje jak chce się jechać w 4 osoby to można wynająć sobie Traffica lub coś podobnego.

Chyba ze mówisz o ludziach którzy kupili Suva i próbują udowodnić innym ze to najlepszy
  • Odpowiedz
  • 6
@JudzinStouner klasa GL jest normalnie dostępna. Mój jest zresztą z polskiego salonu.
Town & Country tez normalnie kupujesz z naszej dysgrybucji i naszego rynku. Nawet jako Lancie możesz kupić.

Tak to widzisz jest jak się wypowiadasz na tematy o których nie masz pojęcia.

Zachlysnales się budget-vanem - super. Sam nie jestem fanem gowno suvow jak yarski i kaszkaje. Ubolewam jak większość tu nad kurczącym się wachlarzem dostępnych segmentów. Ale daleko mi
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: ja tu widzę jeden problem w tym toku rozumowania

Porownujesz SUVy typu Kadjar czy Karoq do minivana segmentu Sharana.

Zrób sobie krótki research w cennikach i potem można podyskutować bo te auta dzieli przepaść cenowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: Kolega miał chryslera voyagera i też sobie chwalił, bo często ma wypady nad jezioro, ale zamienił go na jeepa i dokupił do niego przyczepkę, żeby pomieścić graty, które wcześniej bez problemu zabierał. XD
  • Odpowiedz
  • 3
@JudzinStouner: jak ktoś coś kupi, i chce mi udowodnić ze to najlepszy wybór to od razu wiem że dzban i go przestaję słuchać.

Jest wiele takich fajnych samochód które są świetne ale w wąskiej specjalizacji. Taki Sharan na wyjazd jest bdb, ale na codzień chcę auto które mi się podoba etc

Szukam obecnie Caddy z automatem. Prowadzi się kiepsko, ale do pracy nadaje sie idealnie. Mogę wrzucić na pakę 2
  • Odpowiedz
@igik1234: No kurka, niezła diagnoza, Alfa Stelvio też mi się podoba, ale nie kupię, bo utrata wartości lvl miliard. Sharana też nie kupię, bo mi w sumie niepotrzebny. Miałem w zasadzie na myśli tych, co twierdzą, że potrzebują, a potem kupują coś, co jest zaprzeczeniem tego.
  • Odpowiedz
  • 1
@JudzinStouner: jak mnie w-------ą takie durne wpisy. Głupi to ty jesteś. Mogę sobie nawet Punto jechać na wakacje i nic ci do tego. Zawsze znajdą się takie dzbany. Już lecę se kupić tego Sharana jak go tak zachwalasz. Ja p------e
  • Odpowiedz
Ludzie piszą o Sharanie - dla mnie 7 osobowy Touran z 2006 roku to mega funkcjonalne auto. Pojadę do rodziny, zrobię zakupy, pojadę do lasu po drzewo jak przypnę przyczepkę, przywiozę ze sklepu 15 metrów płytek lub 300 kg cementu, pojadę do ojca do roboty zabrać zajumane materiały z budowy i jeszcze sporo miejsca jest. Tylko żeby te fotele nie były twarde
  • Odpowiedz
  • 0
@JudzinStouner: przeczytałem ten wysryw i twój argument jest tak samo durny jak ty. Matura z polskiego zdana chociaż okazała się niepotrzebna mi w życiu jeśli tak cię to interesuje.
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: A co dopiero takie rasowe vany jak np. Honda Oddysey ze zintegrowanym pokladowym odkurzaczem czy interkomem umożliwiającym kierowcy wzmocnienie swojego głosu tak by dzieciaki z tyłu lepiej go słyszały. O elektrycznie otwieranych bocznych drzwiach już nie wspominając.
  • Odpowiedz