Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@rzep: ten czerwony cwel czy jak mu tam, co 5 min pisze posty w obronie swoich ukochanych pisuarów, ciekawe czy mu płacą czy robi to z czystej głupoty?
  • Odpowiedz
  • 1
@rzep: masz 100% racji. Państwo nawalilo na maks i tu powinna być odpowiedzialność wyciągnięta. Co do rtęci to jednak typowy Polski p--------k. Sianie strachu i dezinformacji w imię politycznej walki.
  • Odpowiedz
@rzep: argument rtęci jest przekręcony propagandowo, bo jedyne stwierdzenie które wczoraj padło, to to, że rtęć nie była główną przyczyną śnięcia ryb, a nie, że jej nie na w rzece, ale czego się spodziewać bo pisowcach
  • Odpowiedz
@rzep generalnie panuje ogromna sraczka. Przecież już trzy dni temu cały wykop wiedział że zatrucie odpowiada firm jackpol której właściciel jest szwagrem zięcia Sasina i że jest to ukartowane.
  • Odpowiedz
  • 2
@rzep: ja nie jestem pisowcem, natomiast dostrzegam zasadniczą różnicę pomiędzy skażeniem związkami rtęci a chlorkiem sodu, bo to znaczy że nie mamy aż tak p--------e jak się na pczarku wydawało.
  • Odpowiedz
Wcześniej już miałem dosyć ale ostatnio jak czytam o PiS-ie i ich aferach, nepotyzmie, braku kompetencji to serio mnie mdli. Do tego dochodzi wewnętrzne uczucie, że kolejne lata będą bardzo ciężkie i ogólnie beznadzieja związana z tym w która stronę zmierza ten kraj. Chodzi mi o rozwalanie gospodarki, o to że 3/4 młodych (tych wykształconych i mądrzejszych) wyjechało lub wyjedzie, o to że na tle międzynarodowym robimy się pośmiewiskiem, a marnotrawienie kasy
  • Odpowiedz
Nie było żadnych działań, żadnych ostrzeżeń - nic.

@rzep: Nie no, coś robili - otworzyli śluzy żeby ścieki szybciej spłynęły. Co jest jeszcze większym skandalem, bo chcieli się po cichu problemu pozbyć i może nikt nie zauważy i doskonale wiedzieli co się dzieje.
  • Odpowiedz
@rzep: Jako Opozycja przepraszamy ze mowilismy ze rzeka byla zatruta, przepraszamy ze nakrecilismy afere i robimy z igly widly, przepraszamy ze sciagnelismy politykow pis z urlopu
Jest wszystko w porządku z ta rzeka
  • Odpowiedz