Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

annlupin +25
siedze se jusz może film obejrze nie wiem a co uwas
źródło: annlupin098734
Pobierz

( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wladcapierscieni
źródło: comment_1660404758QSXrG0msHHkDWIUW0jN9NA.gif
PobierzMam nadzieję, że Hanka będzie mówić ze swoim pieknym brytyjskim akcentem (。◕‿‿◕。)
Gdyby tylko tak dać $$$$$$$$$$, reżysera fajnego + bande tolkienowców hit murowany.
Ogólnie z każdą ekranizacją reżyser + $$$$$$$$$$ + grupa fanów prawdziwych i mamy hit murowany wierny oryginałowi :) Wszelkie odcinki gdzie R R Martin maczał swoje grube paluchy wyszły super. Podobonie by było z Tolkienomaniakami.
Komentarz usunięty przez autora