Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania on jest bucem i należą mu się smoła i pierze. A Ty byłaś frajerem, że dałaś sobą manipulować i przymykałaś oko na ewidentne czerwone flagi. Przykro, że tak wyszło. Po prostu potraktuj to jak dobrą lekcję życia. I rada na przyszłość: kochaj, bądź kochana, ale ostrożnie z poświęceniami dla drugiej osoby. Ot takie czasy. Można spotkać wartościową osobę, ale trzeba czasu, żeby się dowiedzieć, że właśnie taką się spotkało.
  • Odpowiedz
Ignorowałam każde złe przeczucie od początku. Bo tak strasznie chciałam uwierzyć, że teraz się uda.

@AnonimoweMirkoWyznania: Płacisz za kolesia, wyzywa Cię i wszystkich dookoła, sprzątasz mu... "bo chciałaś wierzyć, że teraz się uda"? A czemu nie wierzyłaś, żer wszystko się teraz uda z kimś innym? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poleciałaś na gościa za twarzowe. Przyznaj się dziewczyno.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Przyznaj się, pociągał Cię fizycznie, prawda? Tylko dlatego? No i co, jeszcze egzotyka, pewnie obcokrajowiec?

Kurde, a ja zagniatam zaraz ciasto na idealną pizzkę, żeby ładnie wyrosło do wieczora, pracuję i dużo zarabiam, dzięki czemu mogę mojej różowej robić przyjemności, a jeszcze sobie wyrzucam, że moglbym robic wiecej xD
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Oczywiście że to wina niebieskiego, zawsze jest wina osoby która krzywdzi, bo sama podejmuje taka decyzję. Gdybyś była niebieskim a on różowym, to wtedy od razu inni niebiescy by się rzucili by cię pocieszać, że baby takie są i ciężko znaleźć normalną.

A Kobiety są głupie bo pozwalają sobie wmawiać że są winne czy to gdy same nie szanują facetów czy gdy są przez facetów nieszanowane. Facet nigdy nie
  • Odpowiedz
Gdybyś była niebieskim a on różowym, to wtedy od razu inni niebiescy by się rzucili by cię pocieszać, że baby takie są i ciężko znaleźć normalną.

@AlienFromWenus: Były smoki w tej bajce? Jakby niebieski za wszystko płacił, sprzątał babie i pozwalał się jej wyzywać to zostałby nazwany spermiarzem i betabankomatem bez szacunku do siebie. I słusznie.
  • Odpowiedz