Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę? Ⓘ
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega

wezsepigulke +256
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz

źródło: comment_1660288704Xd1aV5qQmnDleecZOIrxTw.jpg
Pobierznwm
Komentarz usunięty przez autora
Jestem w stanie uwierzyć, że gdzieś dali tabliczki z napisem "NIE DEPTAĆ TRAWY" tudzież "ZAKAZ GRY W PIŁKĘ".
Uwierzę nawet, że wstawili na granicy trawnika barierki metalowe, bo szwagier Prezesa spółdzielni ma zakład i dobrą ofertę dał.
Takie rzeczy o których Ty piszesz to nie, na pewno nie, nie u nas...
@CyrekLax: ale wiesz że odpisujesz a propos wiadomości której część brzmi: