Aktywne Wpisy
Trzy miesiące temu ja i moja dziewczyna wyjechaliśmy do pracy do Holandii jako para, oczywiście mamy swój pokój, ale z racji tego że mieszkamy w kontenerach to też mamy współlokatorów za ścianą. Sytuacji kiedy jesteśmy sami jest niewiele, albo jesteśmy w pracy albo w domu wraz ze współpracownikami. Czy waszym zdaniem w takiej sytuacji da się uprawiać seks?
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica

Szyszkalogin +18
#przegryw Chłop tuszy a wy zazdrośni
źródło: temp_file1009685913604931637
Pobierz

https://strefainwestorow.pl/artykuly/nieruchomosci/20220808/rata-kredytu-najem-mieszkania
Kurde co ci analitycy by zrobili bez mojego licznika :) Zastanawiam się jak oni bez tego żyli?
Gdybym miał dostęp do danych, które mają naganiacze to przecież cuda na kiju można by wyczarować aby to obrobić. Już nie wspomnę o danych z baz notariuszy.
Olxdata powstała w weekend przy browarze. Strach pomyśleć co mogło by powstać jakby ktoś przeznaczył choć trochę pracy i energii która wkłada na pier*olenie tych głupot w artykułach sponsorowanych.
Ja to nie wiem, ta cała zabawa z danymi u nich polega, żeby napisać artykuł z masą słodkiego pier*olenia na 20 min czytania z którego nie do końca wiadomo co wynika?
Może jeszcze dożyjemy czasów, że ulica będzie miała fajny dostęp do danych w czasie prawie rzeczywistym.
PS. Szkoda, że nie pokazali wykresu z podążą na Otodom :) ale pewnie niektóre fakty trzeba ukrywać
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie
źródło: comment_1660029168xi2PSILP7wkVEt5f6pvPHR.jpg
Pobierz@pastibox: tak samo by się mylili w swoich analizach jak do tej pory ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lub w pisanie swoich analiz od kilku lat na wykopie. Zamiast
Czyli koszt wynajmu rośnie Ci co przeszli na stałe liczą oszczędności względem wynajmu.
Kiedy w końcu będą spadki transakcyjne? W tym kwartale? Chyba, że NBP to kiepskie źródło.
@KakaowyTaboret: będzie spadek o 5% to będzie wielki triumf, nikt wtedy nie będzie pamiętał o tym, że w tym czasie urosło 30-40%, na tagu będzie fiesta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://bigdata.rynekpierwotny.pl/
W mojej wsi 5% to są najmniejsze spadki, raczej bliżej 10% a i większe się zdarzają - a to się ledwie zaczęło....