Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
#pytanie #ciekawostki #jedzenie i pewnie #gotujzwykopem
Na festiwalu piwa producent miał swoje stoisko, gdzie prezentował swoje sosiwa ze skalą ostrości x/10, a na końcu stawki - NZS 15/10. Byłem z grupą znajomych którzy, w przeciwieństwie do mnie, w ogóle nie jedzą ostrego (a sam jestem z tych, którzy wymienionego w wątku Roleskiego Trinidad Scorpion kładą na kanapki - choć nie uważam się za nie wiadomo jakiego kozaka, już przy 7/10 czułem
Nie słuchaj nikogo innego. Jakieś tam Trinidady czy caroliny to może być zbyt kiepsko jeśli gość żre serio ostre i często.
Sam tego próbowałem. Ilości większe niż kilka kropel potrafią ostro zamieszać w gębie:)
@killzone: jak ktoś lubi coś ostrzejszego to sriracha jest przeciętnie ostra.
@moods: Sriracha to jest jak ostra musztarda- moje dzieciaki leją to na tosty. Lubię trochę ostro, ale nie lubię jak zabija smak potrawy.
@John_Clin: ale po co
https://bedziepieklo.pl/Super-ostry-sos-Poppamies-Fire-Demon-150ml-p567