Mialem przyjemnosc pojezdzic #audi r8 2013 w weekend. Wzialem ze szwagrem na spole z wypozyczalni. Ponad 12godzin w samochodzie. Powiem ze robi wrazenie.nie chcialbym takiego auta na co dzien ale jako weekendowy wypad polecam. Dawno mnie tak nie wyletepalo. #bmw #motoryzacja #chwalesie
@Zbieracz_kapiszonuf: jak wrażenia z wypożyczenia? Zawsze wypożyczalnie aut kojarzą mi się z bardzo sztywnym regulaminem typu zakaz szybszej jazdy niż 140km/h lub coś. A przeciez takie auto to robi w 10 sekund 0-200.
@straznik_internetuf: wrazenia zajebiste. Manualna skrzynia co jedna nie dla mnie, to nie jest auto na co dzien:) no i sie uwaza bo jednak nie swoje i wsrte kupe forsy . Slowo klucz: ubezpiecznie. Niestety szwecja max 120( i tez nie wszedzie) na godzine. W nocy troche probowlismy na krotkich odcinkach(tam hdzie najlibzszy zjazd z autostrafdy za 20km) ale to chyba jednak najlepiej ma torze. Troche szpanu jak na kawke zjezdzalismy:)
@Zbieracz_kapiszonuf: to to wiem :D Miałem okazje przejechać sie kiedys półrocznym lambo. Ludzie zdjęcia robili jak na światłach stałem. Nie chciałbym takie auta na codzień, za dużo atencji od wszystkich, strach że sie coś zrobi z tym autem czy nawet głupie parkowanie, zostawisz to zaraz ktoś siada na masce. Ale wraźenia faktycznie zajebiste (✌゚∀゚)☞
@straznik_internetuf: ehh, no ja bym chcial ale pewnie koszta utrzymania by mnie zjadly, w szwecji nikt zdjec nie robi bo jednak ludzie maja tu drogie samochody i na nikim to nie robi wrazenia(Pomijajac to ze to supercar) sam mam auto ktore wzbudza jakas tam atencje i dobrze mi z tym(ale to nie jest supercar:)
@Zbieracz_kapiszonuf: jak wrażenia z wypożyczenia? Zawsze wypożyczalnie aut kojarzą mi się z bardzo sztywnym regulaminem typu zakaz szybszej jazdy niż 140km/h lub coś. A przeciez takie auto to robi w 10 sekund 0-200.
pierwszy lepszy nikt z neta. Co jakis czas powtarza sie temat dziwnych zapisow w umowie, nie oddawaniu kaucji itd. Jasne, jak patrze na np wypozyczalnie kickstera czy cos, to wyglada to legitnie. No ale jednak slyszy sie o przekretach.
@straznik_internetuf: czyli jednak jest to możliwe, ale jestem zaskoczony, bo zawsze miałem do czynienia z dużymi wypożyczalniami bez takich kwiatków, a sebiksów z własną "flotą" zawsze omijałem xD
@straznik_internetuf: czytalem kiedys o tym . Ale s--------y. Staram sie pizyczam normalne auta(np na wakacjach) w duzych wypozyczalniach i zawsze biore ubezpieczenie od nich bezpośrednio, wtedy nie ma zadnych problemow. Jak masz wlasne ubezpieczenie to czesto szukaja dziury w calym
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#bmw #motoryzacja #chwalesie
@Zbieracz_kapiszonuf: to to wiem :D Miałem okazje przejechać sie kiedys półrocznym lambo. Ludzie zdjęcia robili jak na światłach stałem. Nie chciałbym takie auta na codzień, za dużo atencji od wszystkich, strach że sie coś zrobi z tym autem czy nawet głupie parkowanie, zostawisz to zaraz ktoś siada na masce. Ale wraźenia faktycznie zajebiste (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@straznik_internetuf: XD
Co
pierwszy lepszy nikt z neta. Co jakis czas powtarza sie temat dziwnych zapisow w umowie, nie oddawaniu kaucji itd. Jasne, jak patrze na np wypozyczalnie kickstera czy cos, to wyglada to legitnie. No ale jednak slyszy sie o przekretach.