Wpis z mikrobloga

jak dostałem perma na tinderze to jest jakaś nadzieja na odbanowanie? rejestracja z nowego numeru nic nie daje napisałem do supportu i czekam na odpowiedź. kupienie konta przez internet to jedyna opcja?
#tinder
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kurde, bo sam myślę by usunąć konto z mojego numeru i spróbowac załozyc konto z numeru brata, żeby mieć boosta i się trochę cykam czy za to też banicja nie grozi xD
  • Odpowiedz
@FajnyQmpelPL: Tak, tylko jak zrobisz to bardzo szybko to nie masz boosta. Z tego co widziałem po sobie to musiałem odczekać przynajmniej miesiąc by mi się odnowił. I teraz kminię czy jak na moim telefonie zarejestruję się z innego numeru to dostanę boosta czy bana
  • Odpowiedz
@RudyLemur: a jak uważasz że jesteś za mało przystojny to nie zostaje ci nic innego jak pójść na siłownie i coś spróbować z tym zrobić
prawda jest taka że by kobieta była atrakcyjna dla mężczyzn musi tylko być szczupła i ewentualnie miec dużą dupe
by mężczyzna był atrakcyjny dla kobiety musi mieć zarysowane mięśnie brzucha i nie mieć nadwagi - dosłownie to wszystko
jesli masz 0 polubień na twoim koncie
  • Odpowiedz
@FajnyQmpelPL: Akurat na wygląd nie narzekam. Zdjęcia też mam ładne, właśnie z sesji zrobionej przez kolegę, po prostu mam ich niewiele. Mam całkiem sensowną ilość par, ale tylko jakoś w 1 tygodniu, potem zaczyna to drastycznie spadać bo Tinder chce kase :v
  • Odpowiedz
@szyszak7: a jednak jakoś im się udało xD miły bot z supportu odpisał że z moim kontem jest wszystko ok i jak dostałem bana to za multi konta i kazał mi je usunąć bo to nieładnie i działania niezgodne z regulaminem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz