Aktywne Wpisy

CzekoDonut +444
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +13
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

źródło: comment_XrdBhiUil67k2gCD8qG7RW0pD2xUhdba.jpg
Pobierz1. Złotym myślom daleko jest do filozofii szeroko rozumianej nawet.
2. „Tu wszyscy wszystkich wykopaliby tylko dlatego, że cokolwiek piszą na tym serwisie.” – istnieje pojęcie netykiety, polecam się
@cezarymarek: Początek jest nawet sensowny, barnie odpowiedzialności za własne życie takie, jakie jest (a przynajmniej dystans i brak urazy do innych ludzi). Ja w tym widzę przebłyski (późno?) stoickiego wypełnianie istniejącego porządku
Wychodzę z założenia, że każdy ma jakąś filozofię, ma jakąś koncepcję na czym to świat stoi. Wystarczy do niej dotrzeć (a wszystko jest na wyciągnięcie ręki), żeby zobaczyć z kim ma się do czynienia – a dotyczy to zarówno sposobu życia, ale też wykrzykiwanych idei,
Komentarz usunięty przez autora