Aktywne Wpisy
Tyrande +203
Jako, że są święta to nie może zabraknąć pierogów z kapustą i grzybami. Więc się dzisiaj do tego zabrałam.
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,
maikeleleq +11
Chuop popił i musi być pasażerem najgorzej #przegryw
@Prof_Sedes: bo dlugiego mam #!$%@?. Proste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ekscentryczny_obserwator: na ten temat to zawsze wypowiadał się @bigkahunadick. Przecież do 25cm to mikrus jest
Komentarz usunięty przez autora
@RobieZdrowaZupke i to we flaku
@Ekscentryczny_obserwator: różowe paski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odzywa sie redditowiec:
- ale zimna woda
Po chwili odzywa sie 4chanowiec:
- a jakie muliste dno...
Na to wykopek:
- a tam za zakretem raki biora
( ͡º ͜ʖ͡º)
#pdk
Jeśli porównasz z innymi polskimi soszjal mediami to Wykop i tak jest najlepszy xD
@RobieZdrowaZupke
I 90% wpisów z tagu przegryw
@Fresenius: mylisz średnią z medianą :)
@RobieZdrowaZupke: 15k to chyba na 2 tygodnie, 20 cm to w spoczynku, a średnie IQ 140 to chyba jak psa uwzględniasz.
Ale daj darmowe kody, pokaż patostrim czy jakieś Famemma daj to się zesrają xD
Ot, łykop
Komentarz usunięty przez autora
@Ekscentryczny_obserwator: Przyznaję się ( ͡° ʖ̯ ͡°)