Wpis z mikrobloga

@sikalafou: ja ci powiem coś czego Ci terapeuta nie powie a tym bardziej terapeutka. Jak masz górę hajsu i potrafisz się ubrać, jeździć dobrym autem zrobić sobie fajną fryzurę i brodę i ładnie pachniesz drogim perfunem, to i dupeczke znajdziesz. No i trzeba jescze zadbać o ciało i umysł. Oczywiście zaraz zacznie się pi3rdolenie że tak się nie da, no i tu jest twój problem, masz problem z głową a
  • Odpowiedz
@sikalafou: ja to myślę że powinien użyć rollera do brody, to mu pomorze na przestrzeni pół roku broda wystrzeli a dobre farbowanie sprawi że będzie się wydawała gęsta. Jeżeli ma rzadkie włosy to pytanie jak rzadkie? Widać mu glace świecącą? Czy to zakolak? Niektórzy z rzadkimi włosami i zakolami noszą ivy league albo Ferench cropp chociaż dla mnie to prawie to samo. Jeśli naprawdę jest łysy to czasem lepiej zgolić
  • Odpowiedz
roller działa,

@VollejwJaja: powtarzam prośbę. Opisz proces biologiczny, który występuje kiedy jeździsz wałkiem po twarzy i tworzą się cebulki włosów. To jest tak irracjonalne, że aż zabawne, ale dam ci tą ostatnią szansę zanim rzucę cię na czarną.
  • Odpowiedz
@VollejwJaja: "musisz się bardziej starać, być bardziej męskim, zagaduj do kobiet na ulicy to z pewnością może się uda, mi się pan nie podoba, ale na pewno znajdziesz miła dziewczynę, Poproszę 300 zł" już lepiej takiemu gościowi zrobi wypad na divy które dadzą mu 5 min zabawić (bo wiadomo że przegrywowi nie będą dawać całej godziny)
  • Odpowiedz