Aktywne Wpisy

Wrrronika +46
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +86
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#pracait #pracbaza
źródło: comment_16587427290CRxUP2RoON9LOFpiHnbXc.gif
Pobierz@LittleBallofFur: wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LittleBallofFur: Brak minimalnej technicznej wiedzy przez co trzeba tłumaczyć jak np. odpalić coś z konsoli oraz testowanie na odwal się samych happy pathy ( na podstawie doświadczeń z mojego projektu xd)
A opis powinien być taki, ze nawet osoba nie znająca jakoś specjalnie aplikacji używając scenariusza powinna być w stanie błąd odtworzyć. Powinna być informacja, jaki jest oczekwiany rezulatat. Do tego oczywiście logi albo info na jakim urządzeniu było testowane, w jakiej wersji, jaka wersja aplikacji itp. itd.
Tego chyba nigdzie nie uczą, bo dołączając
Komentarz usunięty przez autora
ja akurat robię appki mobilne na iOS i bardzo często jako podstawa
Z mojego doświadczenia to kiedy zespół testerski jest częścią twojego zespołu albo jest w tej samej firmie to zazwyczaj nie ma problemu i współpraca jest
@dzana: No ale to czyja wtedy jest wina? Pracowników? Otóż nie, wina jest pracodawcy, że współpracuje z gamoniami, którzy nie potrafią wykonać swojej pracy, albo nie potrafi wymagać standardów. Jeśli na jakimś etapie projektu ktoś uważa, że inny zespół jest gorszy i przez
@sikalafou: To jest właśnie to s----------e o którym napisałem wyżej.
Jeśli firma zatrudnia ludzi z ulicy do testów, to kogo zatrudnia na inne stanowiska? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo wiesz.. To wszystko jest powiązane ze sobą, jakość każdego zespołu jest wprostproporcjonalna do jakości firmy i osób zarządzających. Jeśli uważasz że masz w firmie ludzi z ulicy to o czym to świadczy?