Jak to jest że każda konstruktywna krytyka #fcbarcelona wiąże sie z syndromem oblężonej twierdzy jej fanów? Myślę że lata upokorzeń na wszystkich płaszczyznach odcisnęło piętno na kibicach tego klubu a w polsce sytuacja pewnie bedzie jeszcze bardziej spotęgowana przez tramsfer Lewandowskiego.
Teraz strach skrytykować jakiś transfer Barcelony bo przyjdzie jakiś @Andczej i bedzie wyzywał od 10 letnich Bartusiów. Gdzie podziala sie wolność wypowiedzi jak kazde inne spojrzenie na swiat kazda próba wyjscia poza stado baranów kończy się tym że stado baranów zaczyna wyzywać tego co chce wyrwać się panującym zasadom.
@Grajox3: Ale pozostałe rzeczy także zostały ci wyjaśnione i rozpisane, to nie moja ani innych wina że rzucasz argumenty rodem z wcześniej wspomnianego Bartusia z forum realu. Skoro nazywasz się kibicem Barcelony to jakaś podstawową wiedzę w danym temacie należy mieć, a nie pisać ogólniki rodem z Onetu czy forum realu.
@CoyJared: Już na samym wstępie pokazujesz swój poziom wiedzy o piłce sugerując, że messi (specjalnie z małej) jest najlepszym piłkarzem wszechczasów... Samo to, że bez xaviego i iniesty chłop nie istniał samo mówi za siebie, a statystki potwierdzają moją arumentację.
Wracając do kupionych sędziów, to sam dobrze wiesz jak było, zaczynając od meczu z Chelsea i historycznym fragmencie, jak Drogba krzyczał do kamery, że mecz jest po prostu sprzedany... Później
@marek1996: jeszcze nie zapomnij o nudnym i usypiajacym stylu gry ktory nie jest atrakcyjny dla oka.
@Andczej: Andrzeju nie jestem fanem Barcy ale tez nie mam zamiaru sluchać wyzwisk za wyrazanie swojej opinii, wspomnisz moje slowo ze jak sezon sie zacznie to kazda krytyka Barcy bedzie odbierana jako hejt bo jak mozna krytykowac klub Boskiego Roberta
@Grajox3: nigdy specjalnie nie kibicowałem Barcelonie, ale rozumiem ich fanów bo jest po prostu nagonka na ten klub. Co drugi Janusz p------i coś o tym, że haha zbankrutowali, haha karzełek odszedł, haha słabi gracze, haha leverkusen ( #pdk).
Więc nie dziwi mnie to, że po pewnym czasie włącza im się syndrom oblężonej twierdzy, zwłaszcza jeżeli chodzi o krytykę Barcy pod względem sportowym, która nie jest nawet w
Teraz strach skrytykować jakiś transfer Barcelony bo przyjdzie jakiś @Andczej i bedzie wyzywał od 10 letnich Bartusiów. Gdzie podziala sie wolność wypowiedzi jak kazde inne spojrzenie na swiat kazda próba wyjscia poza stado baranów kończy się tym że stado baranów zaczyna wyzywać tego co chce wyrwać się panującym zasadom.
#pilkanozna #gorzmiezale #gorzkiezale #mecz #polska
źródło: comment_1658393092meHg2hz1j84SWYyLpHoMhc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Wracając do kupionych sędziów, to sam dobrze wiesz jak było, zaczynając od meczu z Chelsea i historycznym fragmencie, jak Drogba krzyczał do kamery, że mecz jest po prostu sprzedany... Później
@Andczej: Andrzeju nie jestem fanem Barcy ale tez nie mam zamiaru sluchać wyzwisk za wyrazanie swojej opinii, wspomnisz moje slowo ze jak sezon sie zacznie to kazda krytyka Barcy bedzie odbierana jako hejt bo jak mozna krytykowac klub Boskiego Roberta
Co drugi Janusz p------i coś o tym, że haha zbankrutowali, haha karzełek odszedł, haha słabi gracze, haha leverkusen ( #pdk).
Więc nie dziwi mnie to, że po pewnym czasie włącza im się syndrom oblężonej twierdzy, zwłaszcza jeżeli chodzi o krytykę Barcy pod względem sportowym, która nie jest nawet w