Jak to jest że każda konstruktywna krytyka #fcbarcelona wiąże sie z syndromem oblężonej twierdzy jej fanów? Myślę że lata upokorzeń na wszystkich płaszczyznach odcisnęło piętno na kibicach tego klubu a w polsce sytuacja pewnie bedzie jeszcze bardziej spotęgowana przez tramsfer Lewandowskiego.
Teraz strach skrytykować jakiś transfer Barcelony bo przyjdzie jakiś @Andczej i bedzie wyzywał od 10 letnich Bartusiów. Gdzie podziala sie wolność wypowiedzi jak kazde inne spojrzenie na swiat kazda próba wyjscia poza stado baranów kończy się tym że stado baranów zaczyna wyzywać tego co chce wyrwać się panującym zasadom.
@Grajox3: Mysle, ze podobny problem spotyka sie rowniez podczas krytykowania innego duzego klubu z ogromna iloscia fanow. Sprawa jest prosta - im ich wiecej, tym wieksza szansa, ze oberwiesz wlasnie poczuciem "oblezonej twierdzy".
Natomiast zupelnie nie zgadzam sie, ze to ostatnie lata slabszych wynikow (ale badzmy szczerzy - glownie tylko o LM chodzi). Zdecydowana wiekszosc fanow Barcy jest z klubem na pewno conajmniej od czasow Guardioli, a inni jak ja
@CoyJared: no wlasnie mam wrazenie ze fani którzy zaczęli swoją przygodę od czasów Guardioli są najbardziej toksyczni, karmieni ciągłymi sukcesami nie potrafią znieść gorszego okresu swojej drużyny
@marek1996: ale zaden argument. Na pewnie nie traktuje tego jako argumentu w wymienionym przez Ciebie zarzucie. Twoja kultura to osobny watek.
A co do 'kupowania sedziow' to jawnie sie nie zgadzam. Uwazam, ze tym bardziej w Hiszpanii by to nie mialo miejsca, Real jest bardzo wazny dla tego kraju. Po prostu era Messiego byla jaka byla, bo mieli swietny sklad a sam Leo to najlepszy imho pilkarz wszechczasow. A w
@Grajox3: Tak umiem czytać ze zrozumieniem i co więcej mam umiejętność wyszukiwania informacji, wystarczy wejść w to żeby zobaczyć że jest info o nowym kodzie z powodu przyjścia lewego i kod to LEWY
@Grajox3: Napiszę jeszcze raz, przeczytaj sobie na głos to może zrozumiesz. PO PRAWEJ masz info o kodzie LEWY. A jak wejdziesz w ofertę masz info o aktualizacji i że jest nowy kod z okazji przyjścia Lewandowskiego.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Teraz strach skrytykować jakiś transfer Barcelony bo przyjdzie jakiś @Andczej i bedzie wyzywał od 10 letnich Bartusiów. Gdzie podziala sie wolność wypowiedzi jak kazde inne spojrzenie na swiat kazda próba wyjscia poza stado baranów kończy się tym że stado baranów zaczyna wyzywać tego co chce wyrwać się panującym zasadom.
#pilkanozna #gorzmiezale #gorzkiezale #mecz #polska
źródło: comment_1658393092meHg2hz1j84SWYyLpHoMhc.jpg
PobierzSprawa jest prosta - im ich wiecej, tym wieksza szansa, ze oberwiesz wlasnie poczuciem "oblezonej twierdzy".
Natomiast zupelnie nie zgadzam sie, ze to ostatnie lata slabszych wynikow (ale badzmy szczerzy - glownie tylko o LM chodzi). Zdecydowana wiekszosc fanow Barcy jest z klubem na pewno conajmniej od czasow Guardioli, a inni jak ja
i teraz to bedzie twój jedyny argument, bo sam dobrze wiesz, że gdyby nie kupieni sedziowie, to barcelona totalnie nib by nie wygrała...
A co do 'kupowania sedziow' to jawnie sie nie zgadzam. Uwazam, ze tym bardziej w Hiszpanii by to nie mialo miejsca, Real jest bardzo wazny dla tego kraju. Po prostu era Messiego byla jaka byla, bo mieli swietny sklad a sam Leo to najlepszy imho pilkarz wszechczasow. A w
Posiadanie opinii, a pisanie bzdur jak np ze zniżka na bilety gdzie nawet w screnie masz info o drugim kuponie tylko dla lewego, to duża różnica.
źródło: comment_1658396461n0W628Tga452ivNUylbqvv.jpg
Pobierzźródło: comment_1658396805nmriFIf7Bo2QLXj2vLsxoO.jpg
Pobierzźródło: comment_1658396945lWEUjFrB4whJd5ucAGydQb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora