Aktywne Wpisy

vieniasn +20
czy zdarzyło się wam kiedyś że siedzieliście na ławce i losowy człowiek się dosiadł i zaproponował a-----l albo gdzieś stali jaracze i zaproponowali normalnie dołączenie się?

Vraagno +3
#kiszak #patostreamy
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame

źródło: comment_1658302870Dv7FOjf6qeUuzu5v3OJiNU.jpg
Pobierz@mroz3: chłopaczki mają za dużo czasu wolnego w wakacje to przyszli poczuć się znowu jak w szkole u dyrektora.
@deziom: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Duzo latwiej zobaczyc aktualnie na ulicach oczywiscie flage Ukrainy, ale rowniez latwiej zobaczyc flage Białorusi (tej wolnej), a moze i nawet flage Turcji (które czesto wiszą w kebabach).
Nie mam nic przeciwko nim, ale chcialbym widziec wiecej rowniez Polskich flag.
@anon-hriedk: A ja w ogole nie widze Polskich flag :) zdarza sie przy jakichs oficjalnych budynkach, poza tym w zasadzie nie
@jaszczur12: podobnie jak z lewactwa ( ͡° ͜
@Dentka7: to se wywieś xD i przy okazji patriotycznie byłoby wiedzieć że przymiotniki w naszym języku piszemy z małej litery.