Aktywne Wpisy
matjuszka +25
#problem #mieszkanie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
skeeto666 +507

#siecikomputerowe #sieci
źródło: comment_1657881637Na2s7jwUIley7B56EHukJx.jpg
Pobierz@Red_Ducc: Ale chcesz pracować jako kto? Bo ja mam uczulenie na wszystkich firmowych "sieciowców" co nie potrafią poprawnie zaadresować dwóch komputerów a na hasło statyczne DHCP nie są w stanie
Chryste, u nas junior tyle dostaje i nie musi z---------ć plus wystarczy wiedza na poziomie CCNA
Na
@Red_Ducc: Tu masz co jest na CCNA: https://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/certifications/associate/ccna.html
@brokenik: rozwiniesz? Czyli po prostu na ustawieniach fabrycznych? Ramka ethernet dalej dalej dalej i tyle? Zero konfiguracji?