Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

https://frontstory.pl/dezinformacja-ukraina-rosja-internet-media-spolecznosciowe-mowa-nienawisci/
Jak to jest że o Wołyniu najbardziej mówią fejk konta na twitter/wykop/fb czy profile które wcześniej uruchomiły sie w 2014 roku po aneksji, anty szczepionkowe
@MLGkunek: O matko głupszego wytłumaczenia, i to na siłę nie mogłeś wymyślić xD. To była jakaś chwilowa mała sprawa a nie narodowa afera na kilka lat. Szczególnie dla narodowców jakeś bezpańskie psy miałyby przysłonić Wołyń. Przypominam że o organizacji Euro z nimi
@MLGkunek: Oczywiście że tak, ale to propaganda jak najbardziej wskazana, żeby podbudować morale. Przecież to oczywiste i proste.
No i skąd ten nagły skok w lipcu 2013? To jest 4 miesiące przed Majdanem. Śmiejesz się z mojej tezy a jest ona i tak o wiele bardziej bliżej prawdy niż twoja xD. Przecież taki nagły skok po latach pustki,
Dzięki, nie widziałem o tym fakcie a daje odpowiedź na skok popularności w tamtym czasie.