Aktywne Wpisy

Plotkova99 +18
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

PorkaTurbo +62
#obrazyporka #sztukadoyebana Władimir Dawydenko (Владимир Давыденко) to współczesny rosyjski malarz z Lipiecka w Rosji. Tworzy w różnych gatunkach: pejzaż, maryny, portret, martwa natura. Szczególne miejsce w twórczości Dawydenko zajmuje temat rosyjskiego monastycyzmu. Analizując jego twórczość trudno powstrzymać się od porównań z rosyjskimi klasykami Iwanowem, Szyszkinem, Perowem, czy Repinem.
#obrazy
#obrazy
źródło: 01 Vladimir Davydenko - May Day (2025) 2
Pobierz

#dziendobry #mentzen #koronawirus #polska #polityka
źródło: comment_1657349048ti8EMxVyQX815IC2Pckblt.jpg
Pobierz1. W tej sprawie też p------i głupoty i po prostu na niej sie kompletnie nie znam
2. Faktycznie tylko w jednej sprawie sie na czyms zna.
oczywiście umysł który nie potrafi przyznać się do błędnych poglądów zawsze wybierze 2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@7160: bo skłamał, że media nie mówią o problemach gospodarczych i p------i coś o koronie? Może polacy nie są az tacy głupi, żeby głosować na każdego zamordyste jak tylko zacznie wygłaszać takie populizmy?
@gorfobrut: jakie piękne wciskanie słów w czyjeś gardło.
Z tego postu widzę tylko, że tematem numer jeden powinna być recesja i winni jej pogłębienia.
Wiele różnych badań wskazało, że lockdowny nie są skuteczne. To nie jest widzimisię konfederatów.
Nawoływanie do kolejnych lockdownów jes zwyczajnie bezsensowne
@7160: xDDDDDDDDD
Poza tym każdy kto chce może się przetestować. Nie widzę problemu.
To bie jest "łatka". To jest głos Moskwy w twoim domu.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1657361569jDOARVEXAxOuI5YKmbrD54.jpg
Pobierz@7160: za co on kur*a miałby mieć to poparcie? Za te bzdury co pier@oli?
źródło: comment_16573624245YS7sKKWd88mboHN5Bq296.jpg
Pobierz@7160: Wiedza ekonomiczna wcale nie oznacza że sławomir "wolność słowa" memcen zasługuje żeby jego poparcie było choćby o 0.1% wyższe niż obecnie