Aktywne Wpisy

MonazoPL +127
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
gonzo91 +33
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

źródło: comment_1657001418tzNDprO77aWdIz1PQvVHpt.jpg
PobierzLudzie w IT: Dzwonili do mnie wczoraj z ofertą pracy ale mogli zaoferować max 20k, odmówiłem...
Też ludzie w IT: *Jak wszyscy pójdą to zabiorę sobie z lodówki 6-pak coli na weekend*
@goromadska: jak sobie przypomne gownolancze z kantyn w biurowcach, albo odgrzewane zarcie jedzone w kuchni gdzie kazdemu trzeba odpowiedziec czesc to az mnie skreca.
P----------i to i moze gromadza, nigdzie nie wychodza, jedza tylko w domu, wakacje raz w roku albo nigdy. Ale co to za zycie xd p------e ich 10 czy 30 mieszkan rentierskich xd
@goromadska: Bo chciał być miły i przyniósł coś dla kolegów. Szkoda mi ciebie jeśli dla ciebie to jest coś nienormalnego, musisz się zadawać ze słabym towarzystwem.