Aktywne Wpisy

janek_m +24
Nie wiem, czy to tylko moja głowa, czy faktycznie świat oszalał, ale odnoszę wrażenie, że nagle picie alkoholu stało się... passé. Nie mówię o patologicznym chlaniu na umór – to wiadomo, że słabe. Ale teraz nawet lampka wina do kolacji to dla niektórych powód do moralnej krucjaty.
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko
I wiecie co? Śmieszy mnie to. Bo wygląda to trochę jak nowe religie. Ludzie, którzy jeszcze parę lat temu robili „kreskę” na imprezie i wciągali wszystko

szejk_wojak +17
#linux #c-----------t
Po raz pierwszy zainstalowałem tego słynnego Linuxa, w ostatecznym akcie poszukiwania zastosowania dla starego laptopa na którego nie mam pomysłu.
Chryste. Moja główna myśl to pic rel.
Przecież to g---o jest nieużywalne xD Ok, zainstalowałem na pałę Ubuntu więc może to dlatego (ale to chyba jest najpopularniejszy i najprostszy i wgl beginner friendly tak?), pobieram jeszcze Nobarę bo chcę zrobić coś pokroju HTPC do multimediów i lekkich gierek.
Po raz pierwszy zainstalowałem tego słynnego Linuxa, w ostatecznym akcie poszukiwania zastosowania dla starego laptopa na którego nie mam pomysłu.
Chryste. Moja główna myśl to pic rel.
Przecież to g---o jest nieużywalne xD Ok, zainstalowałem na pałę Ubuntu więc może to dlatego (ale to chyba jest najpopularniejszy i najprostszy i wgl beginner friendly tak?), pobieram jeszcze Nobarę bo chcę zrobić coś pokroju HTPC do multimediów i lekkich gierek.
źródło: jezu-wy-tu-tak-zyjecie-nietoperz
Pobierz

źródło: comment_16569210741jYPerv1N6poVziNUZJ4BG.jpg
PobierzZ tym że nie było palących terminów w pracy
@tanie_wino: a co robicie w pracbaza, codziennie ratujecie świat? Równie dobrze można stwierdzić że bardziej poważne jest wzięcie dnia wolnego żeby chociaż raz na kilkadziesiąt dni pożyć tak jak chcesz, zamiast zawijać się do udawanej pracy nad firmą której nie jesteś nawet właścicielem, siedząc 8 godzin gdzieś gdzie nie chcesz być i nic z tego nie mieć ¯\_(ツ)_/¯
- jesteś chory ale nie pójdziesz do lekarza by nie narażać pracodawcy na koszta l4
- zmarł ci ktoś z rodziny
- zachlałeś łeb i na alkomacie w robocie wykaże ci przekroczenie normy
Każdy powód, żeby nie iść do roboty jest dobry.
@tanie_wino: rozumiem, ze ten tag to odnosnie siebie dodales?
Korzystanie z ładnej pogody żeby porobić trochę km na rowerze? Skandaliczne zastosowanie.