Wpis z mikrobloga

@tanie_wino: o.0 IMHO po śmierci bliskiego członka rodziny, doszło do mnie, że jeżeli mam wybierać praca a własne przeżycia czy rodzina zawsze wybiorę prywatę. Praca spadła dla mnie w hierarchii wartości o dwa oczka.
Zajebiście, że chce sobie pojeździć jan ie biorę UŻ bo mam zadaniowy czas pracy więc jadę sobie kiedy chcę.
  • Odpowiedz
@bramborak: u zdrowo xD ja doszedłem do trg wniosku jak od stresu i z--------u z prowadzenia działalności e tym kraju j---ł mi żołądek tak że prawie się przekręciłem, firma sprzedana teraz tylko spokój i uśmiech no i czas spędzany z żoną praca na etacie spokojna bo inżynier budowy xS
  • Odpowiedz
@tanie_wino: no ja się chłopu nie dziwię, fajny poniedziałek. A popracować można jutro. Z-------l jest zawsze, jak nie ma terminów pod odpowiedzialnością jakąś solidną, to co szkodzi odpocząć.
  • Odpowiedz
@tanie_wino: a w ogłoszeniu pewnie było:
- dbamy o Twój work-life balance
- elastyczne godziny pracy
- przyjazna atmosfera
- wspieramy Twoje hobby

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tanie_wino: pracowalem z takim. Caly tydzien siedzial w appkach pogodowych i sledzil chmury. Urlop z dnia na dzien "bo bylo okno pogodowe" to byla normalka. W okresie letnim nic nie dalo sie zaplanowac bo bylo sloneczko koles robil strzale. Na szczęście z tego co slyszlem to go teraz w------i to ma duzo czasu na rowerek :P
  • Odpowiedz
@tanie_wino: ja czasami biore uz bo mi.sie zyc nie chce siec nie wiem co w tym dzidcinnego. Albo jestes pracownikiem albo niewolnikiem. Wszytsko co mamy na tym swiecie to czas jeden ma go 30 lat innyc 10 inny 90. Nikt nie wie ile.ci zostalo a my sprzedajemy go od 2000 netto do 100000usd za dzien.
  • Odpowiedz