Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +558
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
juzwos +727
#zagranico #holandia #niemcy #patologiazewsi #patologiazmiasta
Hehe no dogadamy się jakoś do ceny proszę pani, może i rabacik będzie hehehehehehehehehe
@dyniel: No właśnie nie musi XD Musi być tylko kobietą
@szatkownica: Zrobiłaś mi okropny flashback. Pamiętam jak miałem 16 lat i jechałem kupę czasu z dziewczyną w moim wieku, oboje byliśmy dość komunikatywni to gadismy chyba z 12 godzin z rzędu. Ale nie, że jakiś flirt czy coś, tylko taka normalna rozmowa.
I kierowcy powyżej 30 levelu ciągle walili teksty typu HEHE ŻEBY DZIECI NIE BYŁO
Nawet na glupim blablacar masz normalnych ludzi, a do tego pewnie bedzie taniej.
Nigdy w zyciu nie skusilbym sie na tego busa. Kiedys koles od nas z firmy sie skusil. 14 godzin z Bydgoszczy do Drezna. Przeciez to sa jaja xD
@NexciaK A ja jechałem busem z Wawy w okolice Dortmundu dwa razy. Pierwszy i ostatni. 22h drogi, zajeżdżał chyba wszędzie gdzie tylko mógł, a na granicy czekałem 2h na innego przewoźnika bo stwierdzili, że tak będzie im wygodniej XD Kpina. Poza tym każdy z dwóch z którymi jechałem przysypiał. Raz słyszałem nawet że gościu #!$%@?ł trasę Lublin - okolice Paryża i z powrotem przez Belgię, Holandię i Niemcy. Bez nawet krótkiej
@Dejwid12: Przeciez polowa kierowcow, na stacji, co dwie godziny sypie kreche... Takze mnie to nie dziwi.
Ja na szczęście jeżdżę głównie z chłopakiem, to takich problemów nie mam, ale raz trafił nam się "imprezowy bus", gdzie nawet kierowca zamiast patrzeć na drogę to sobie z laską siedzącą obok selfiki strzelał - jak zasnęła to z nudów siedział w telefonie i tylko patrzyłam jak przypadkowo zjeżdża
Komentarz usunięty przez autora
-co ze mną się nie napijesz młoda?
-hihihi napije napije