Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krupier: to skomentuje jeszcze raz :)
Za dużo jesz i za bardzo się zaakredytowałeś.
Wiedziałbyś o tym jakbyś się edukował i czytał więcej książek, ale niestety są one twoim ostatnim wyborem zakupu .
A te książki i czasopisma, to mam nadzieję że to nie tylko program TV i krzyżówki.
  • Odpowiedz
@wykopowy-znawca-expert: Szybki budżet.

No samochód to w wykorzystaniu głównie do pracy. Rok temu bardziej bo dwa tripy po Europie zrobiliśmy. Jedzenie na mieście na co dzień już mnie szczerze powiedziawszy nie jara jakoś mocno (w sensie takie wyjścia do restauracji, nie mówię o kebsie raz kiedyś). W domu jemy codziennie co innego, a na knajpy nie żałujemy w podróży.
  • Odpowiedz
@Krupier: u mnie dla dwóch osób wychodzi teraz 47k bez raty auta w styczniu na 50k. W 47k wliczone macbook za 4,3k oraz dwa wyjazdy łącznie 7,5k. Najwięcej mi idzie na auto (paliwo, naprawy i ubezpieczenia). Starsze auto sie psuje i wymaga napraw a nowe po prostu trzeba drogo ubezpieczyć :P
  • Odpowiedz
@Krupier: coś w tym jest jeśli chodzi o kredytowki, bo miałem jedna na 15k, dołożyłem druga na 30k i będąc w trakcie budowy domu wydaje na prawo i lewo kase i mam luzne kilka stowek na kazdej z kart
  • Odpowiedz