Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LonNon: dlatego nie popieram tej aborcji, jedynie w przypadkach jak wiadomo, ze może być jakieś chore czy upośledzone xD tak jakbym mieć problem do homo, że się ruchają bez gumy i łapią jakieś syfy a to wszystko na własne życzenie (piszę sobie a i tak, ze wpis to b8)
  • Odpowiedz
ze swoim ciałem.

@Vidella: od mometu poczęcia dziecko, emrion, zygoda nie jest ciałem kobiety bo ma całkowicie oddzielne DNA.
Prawo to masz sobie zmienić podpaske i trzymać nogi razem, to są twoje prawa.

A poza tym to usuń konto oskar, zamiast sie tu uwiarygodniać poszerzaniem tematyki swoich działań.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 17
@Saynighte: ja jestem w związku ale nie mam ochoty zmieniać pieluch ani 18 lat sponsorować gówniaka i mało mnie obchodzi jak połowa z nas powstała.
Na szczęście te wasze przepisy działają tylko na patologię którą potem będziecie musieli utrzymywać, bo każdy normalny człowiek potrafi znaleźć drogę do Czech¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Saynighte: co za roznica z kim wpadnie? Masa aborcji jest w stalych ziwazkach i malzenstwach.

@WielkiNos: i ta konsekwencja jest pokrycie kosztow aborcji. Co innego sobie wyobrazasz?

@Kiszon87: no ma odzielne i abiorcja pozwala mu opusiosc cialo kobiety i radzic sobie samemu ;)
  • Odpowiedz
Chłopacy tego nie rozumieją bo oni mogą zapłodnić kobietę i ją zostawić a

@Vidella: No właśnie nie mogą, bo są alimenty.

Dlatego jeśli chcesz żeby kobieta miała prawo do aborcji to również ponosi wszelką odpowiedzialność za decyzję o tym żeby urodzić dziecko.
  • Odpowiedz