Aktywne Wpisy

Niedobry +183
Kolejny dzien szczucia jednych na drugich przez trolla. Ten profil codziennie cos wynajduje zeby jedna grupe napuscic na druga. Wolam #moderacja bo moze w koncu cos daloby sie zrobic... Jak nie "psiarze" to "julki" jak nie julki to kobiety vs mezczyzni itd itp...
Doslownie codziennie ta sama, gowniana zagrywka.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Doslownie codziennie ta sama, gowniana zagrywka.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
źródło: 1000018296
Pobierz
WielkiNos +110
Zastanawiamy się dlaczego dzietność spada i mamy niski wskaźnik urodzeń. Czy chodzi o wysokie ceny mieszkań? Najwyższe w Europie oprocentowanie kredytów? Chęć podróżowania? Karierę? Jak to naprawić?
Ja bym zaczęła od nie wypraszania z autobusu na mróz 1,5 rocznych dzieci bo płaczą i nie klaskaniu z tego powodu dupą. Wspieranie macierzyństwa i wszelkie formy jego promocji to najważniejszy krok w poprawie demografii. Tymczasem lewackie juleczki piszą o szkodliwości płaczu dziecka na psy.
Ja bym zaczęła od nie wypraszania z autobusu na mróz 1,5 rocznych dzieci bo płaczą i nie klaskaniu z tego powodu dupą. Wspieranie macierzyństwa i wszelkie formy jego promocji to najważniejszy krok w poprawie demografii. Tymczasem lewackie juleczki piszą o szkodliwości płaczu dziecka na psy.
źródło: temp_file7646880759423261929
Pobierz

Pamiętajcie dziewczyny że zawsze możecie się zgłosić do organizacji w stylu dziewuchy dziewuchom itd. One pomagają załatwić tabletki aborcyjne.
#pieklokobiet #aborcja #zwiazki #s--s #tinder #przegryw #rozowypasek #damskiprzegryw #rozowepaski
źródło: comment_16563520817W0DrDy7pFHEUpWn4qn5j7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
200kcal dziennie wystarczy żeby się prawidłowo rozwijał. A jak facet zrobi dzieck babie nie świadomy a ona zdecyduje urodzić? min. 18lat tyrania na gówniaka a jak nie będzie płacić to pójdzie siedzieć! Tak za Aborcją tylko jeśli wejdzie również aborcja finansowa. Inaczej możecie pomarzyć o aborcji na życzenie.
Bzdurą są romantyczne wizje, że mężczyzna zobaczy dziecko i pokocha. Jak nie chciał mieć dziecka, czuje się “złapany” to podziękuje i w najlepszym
@mdg001: to chyba tak nie działa, zostanie do tego przymuszony. To nie jest bankomat.
wszystko kręci się wokół zmian prawnych dlaczego nie można by bylo ich zmienić
Moja koncepcja to nie jest ponoszenie przez faceta pełni konsekwencji, lecz przez obojga rodziców. Alimenty maja za zadanie, przynajmniej w