Wpis z mikrobloga

- Zarzeczny- miłośnik Warki, sprawca wypadku z motocyklistą po którym porzucił auto w lesie. Na policję zgłosił się po kilku dniach. Wymieniany w aktach sprawy fryzjera jako stawiający kupony i uczestnik imprez organizowanych przez Forbricha. Nie żyje.

@eldokaz1988: najgorsze w kulcie Zarzecznego jest to, że ludzie autentycznie wierzą mu, że miał talent do dziennikarstwa sportowego. Pamiętam jeden z jego OMS, gdzie do kadry forsował Karola Mackiewicza i Patryka Mikitę, bo
  • Odpowiedz
@eldokaz1988: to ty nie znasz tego? Jak do kogoś z nikąd wyciągniesz rękę to kupujesz sobie jego lojalność na lata. Przykład? Partia PiS i takie kwiatki jak Kowalski,jaki itd itp. to wszystko nędznicy wyciągnieci za raczke do góry i będący na każdą posylke
  • Odpowiedz
najgorsze w kulcie Zarzecznego jest to, że ludzie autentycznie wierzą mu, że miał talent do dziennikarstwa sportowego.

@LebronAntetokounmpo:

Z dziennikarzy, na których życie zawodowe wywarłem ewidentny wpływ, można spokojnie całą jedenastkę ułożyć. Ale ja też miałem dobrych nauczycieli. Bo mnie uczyli Szczepłek, Atlas.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Nadmucham_ci_w_kasze: Na serio i nie ma co z tym handlowac, dlatego, ze Borek przeszedl do tvp i jednym z jego zadan jest wlasnie prowadzenie tego p---------a, ktory nie bardzo mu pasuje. Kanal wspieraja aparatczyki z pzpn, czyli mozna powiedziec, ze wypelnili luke po kanale "Laczy nas pilka" na youtube. Stanowski propsuje pis i uprawia ich propagande. Generalnie pisowcy chca sie dogadac z youtuberami, zeby robili im pr wsrod mlodziezy, dlatego
  • Odpowiedz
a Ty wiesz, ze kanal sportowy, to projekt Kurskiego i Pisu, aby wjechac do internetu i pod przykrywka opowiadania o pilce ksztaltowac swiatopoglad mlodych Polakow i przekonania polityczne?

@NielegalneKretowisko: abw zalozylo kanal sportowy, dzieki niemu wplywaja na umysly mlodych polakow oraz nabijają sobie kabze donejtami, mowie ci mordo, to wszystko sluzby
  • Odpowiedz