Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
@nevin: Nie, bo tworzy kołchozy i dzielnice biedy.
Tak kiedyś w Polsce budowano mieszkania: miałeś zakład i w około mieszkania dla pracowników.
Szybko robiły się dzielnie biedy i całej patologii.
Rozwiniesz swój tok rozumowania?
https://www.reddit.com/r/Polska/comments/1523ion/skąd_ta_nagonka_na_15minutowe_miasta/
@wiesiu2: co? xD
Koncepcja miast 15 minutowych nie wyklucza transportu samochodowego xD
@nevin: Jeżeli idea tych 15 minutowych miast polega na tym, żeby również do pracy dojeżdżało się w 15 minut, to mieszkania musiałby być budowane w około zakładów.
I wszystko fajnie, jeżeli jesteś programistą i mieszkasz na "osiedlu IT", gorzej jak jesteś pracownikiem Amazona i mieszkasz na "osiedlu Amazon" gdzie gigantyczna większość ludzi zarabia 25zł/h
W komunizmie budowaliśmy podobnie, zakład+osiedle
Komentarz usunięty przez autora
Znasz te zagadanienia, czy gadasz natchniony