Aktywne Wpisy

Jailer +364
Krótka piłka - do rozdania mam Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na Steam. Losowanie jutro o 21.
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
źródło: image
Pobierz
Sakad +58
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?

Pytanie przede wszystkim do ludzi, którzy mają kogoś ze #schizofrenia w rodzinie. Uważacie, że takie osoby nadają się do związku damsko-męskiego? Poznałem pół roku temu dziewczynę 30 letnią (ja mam 33 i nigdy nie miałem dziewczyny wcześniej) i świetnie się dogadujemy. Miesiąc temu był pierwszy s--s, a od tygodnia mieszkamy razem. Wyznała mi jak się wprowadzała do mnie, że jest chora i powinienem o tym wiedzieć, bo teraz jest ok, ale jak będzie miała nawrót to się pogorszy. Brnąć czy odpuścić? Nigdy nie miałem styczności z nikim chorym psychicznie i jestem zielony w temacie. #medycyna #zdrowie #zwiazki #zwiazek
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62b4af9a88a667d089ed42ab
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Jesli cala reszta jest OK i jest nastawiona na leczenie, to probuj, ale poczytaj o tym i zobacz jakies podcasty na YT co Cie czeka.
ja bym się nie pchał, mam sąsiada schizofrenika i poznałem jeszcze 2 schizofreników, to nie jest nerwica czy depresja, przy pogorszeniu stanu schizofrenika jest to naprawdę nieciekawe
Jesteś niedoświadczony i nie zdajesz sobie sprawy.
Z drugiej strony miłość idealna istnieje tylko w filmach. Przede wszystkim to twój pierwszy związek. Potraktuj go jak trening, bo wiele razy dostaniesz w kość.
Nie polecam. Niezależnie czy bierze leki czy nie według mnie bo różnie to się może skończyć
To że masz 33
A w ogóle, to 2/10 bo odpisuję - nikt z nikim nie mieszka po paru tygodniach znajomosci.
Komentarz usunięty przez autora
---
Zaakceptował: karmelkowa