Wpis z mikrobloga

@pieknykwiatuszek: bez sensu pisać o koszcie wynajmu bez podania lokalizacji. Może to być 400EUR a może być 2000EUR. Ale mam pro-tip: pisz do ludzi i pytaj o zniżkę przy wynajmie na dłuższy termin. Ludzie są skłonni opuścić nawet 50%. Szczególnie po sezonie.

Co do internetu to w Polsce mamy bardzo tani na tle Europy. Jest szansa, że lepiej wyjdziesz korzystając z roamingu niż kupując kartę zagranico. Zobacz tylko ile GB
  • Odpowiedz
  • 59
@sikalafou
@KopecyFan chciałem zapytać o opinie osób, które już w taki sposób pracował geniusze. To, że jakiś Janusz biznesu wystawi mieszkanie do wynajęcia w Krakowie na olx za 3000zl nie znaczy, że nie można znaleźć takiego mieszkania w inny sposób za 2000, poluzujcie gacie
  • Odpowiedz
Jak wy te 15k zarabiacie jak nie potrafisz sobie znaleźć info o wynajmie i Internecie w krajach europy xD Za co oni wam płacą xD

@KopecyFan: bez kitu. Podstawowa umiejętność w dowolnej pracy w IT/finansach k---a, wyszukiwanie informacji i rozwiązywanie problemów.
  • Odpowiedz
chciałem zapytać o opinie osób, które już w taki sposób pracował geniusze. To, że jakiś Janusz biznesu wystawi mieszkanie do wynajęcia w Krakowie na olx za 3000zl nie znaczy, że nie można znaleźć takiego mieszkania w inny sposób za 2000, poluzujcie gacie

@pieknykwiatuszek: k---a wchodzisz na portal z nieruchomościami w kraju x, mieście y, sortujesz po cenie i przeglądasz jak nasz otodom. Skąd ja mam wiedzieć, czy ty chcesz nore
  • Odpowiedz
Skąd macie internet?

@pieknykwiatuszek: Z tym internetem to jest troche problem, bo w Chorwacji jest chorwacki internet, we Włoszech włoski etc. musisz mieć kartę SIM z rimingiem i wtedy możesz korzystać z polskiego
  • Odpowiedz