Aktywne Wpisy
monalisssa +421
jmuhha +69
Mam pytanie, moj wspanialy sasiad zrobil sobie odprowadzienie deszczowki na moja posesje.
Zalana dzialka po kolana choć kupiłam kalosze, az do budynku. Gdzie moge sie udac w tej sprawie?
Zalana dzialka po kolana choć kupiłam kalosze, az do budynku. Gdzie moge sie udac w tej sprawie?
#pracbaza #programista15k #podroze #chorwacja #grecja #wlochy
@pieknykwiatuszek: sprawdzenie tego zajęło by ci mniej niż napisanie tego posta. Umiesz korzystać z internetu dziecko?
Co do internetu to w Polsce mamy bardzo tani na tle Europy. Jest szansa, że lepiej wyjdziesz korzystając z roamingu niż kupując kartę zagranico. Zobacz tylko ile GB
@KopecyFan chciałem zapytać o opinie osób, które już w taki sposób pracował geniusze. To, że jakiś Janusz biznesu wystawi mieszkanie do wynajęcia w Krakowie na olx za 3000zl nie znaczy, że nie można znaleźć takiego mieszkania w inny sposób za 2000, poluzujcie gacie
@KopecyFan: bez kitu. Podstawowa umiejętność w dowolnej pracy w IT/finansach k---a, wyszukiwanie informacji i rozwiązywanie problemów.
@pieknykwiatuszek: k---a wchodzisz na portal z nieruchomościami w kraju x, mieście y, sortujesz po cenie i przeglądasz jak nasz otodom. Skąd ja mam wiedzieć, czy ty chcesz nore
@pieknykwiatuszek: Z tym internetem to jest troche problem, bo w Chorwacji jest chorwacki internet, we Włoszech włoski etc. musisz mieć kartę SIM z rimingiem i wtedy możesz korzystać z polskiego
@donrumatatata: xD