Hej czy ktoś z Was pracuje zdalnie z innego kraju? Np Chorwacji, Włoch albo Grecji? Skąd macie internet? Jakie są koszty wynajmu takiego domku np na miesiąc? #pracbaza #programista15k #podroze #chorwacja #grecja #wlochy
@sikalafou: No to teraz misiu kolorowy wejdź na google maps, poszukaj třída Budovatelů w mieście Most i powiedz mi czy coś jest nie tak z tym miejscem. Informacje od obcych ludzi w internecie może nie nadają się do pracy naukowej, ale można sobie mniej-więcej zbudować obraz i wiedzieć za ile, gdzie i w jakim standardzie mogą wynająć mieszkanie.
Operator blokuje roaming po około 4 miesiącach przebywania za granicą.
@tylkostrimi: U mnie zajęło to około półtora miesiąca. Rozwiązaniem pośrednim jest polska karta Lycamobile, jakość usług jest wprawdzie poniżej krytyki, ale bardziej działa niż nie działa i internet działa zawsze.
@pieknykwiatuszek: najbardziej popularne komentarze jak z elektrody xD człowiek pyta, żeby ktoś z doświadczeniem opowiedzial jakie są realia to wykopki odpowiadają, masz gugle, użyj łupki xD
@NoMoreTearsJustSmile: jeżdżę furą, więc śmigam z dodatkowym monitorem, ale w głowie był plan, że jakbym miał latać, to pewnie coś bym dokupował na szybko niedrogiego na miejscu ᕦ(òóˇ)ᕤ
#pracbaza #programista15k #podroze #chorwacja #grecja #wlochy
No to teraz misiu kolorowy wejdź na google maps, poszukaj třída Budovatelů w mieście Most i powiedz mi czy coś jest nie tak z tym miejscem.
Informacje od obcych ludzi w internecie może nie nadają się do pracy naukowej, ale można sobie mniej-więcej zbudować obraz i wiedzieć za ile, gdzie i w jakim standardzie mogą wynająć mieszkanie.
Komentarz usunięty przez autora
@tylkostrimi:
U mnie zajęło to około półtora miesiąca.
Rozwiązaniem pośrednim jest polska karta Lycamobile, jakość usług jest wprawdzie poniżej krytyki, ale bardziej działa niż nie działa i internet działa zawsze.
@sikalafou: oferty w internecie zawsze wyglądają bajkowo, tu chodzi o to by się podzielić doświadczeniami.
@KopecyFan: za granie w pilkarzyki i na konsoli jeśli jesteśmy w domu - tym się głównie zajmujemy za te pieniądze
@KopecyFan: Za hello Worlda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko z laptopem czy ogarniasz jakoś dodatkowy monitor?
@Ogau:
Napisałem przecież w moim pierwszym poście, że prawdopodobnie nie będzie musiał mieć internetu na kartę, bo na chacie będzie
@Jacuwacu: jaka sieć?