Aktywne Wpisy

klaudia-hadalala +23
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz
lokomotyva +34
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

źródło: comment_1655869799wa4y5ucOb7EMTqUIC469ME.jpg
PobierzMuszę zapłacić za czynsz staremu a ja hajsu nie mam xD
Komentarz usunięty przez autora
Jak da mi do ręki hajs to mam mu ja od razu oddać czy poczekać by się nie zorientował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- tato, walnąłeś się przy przelewie i przelałeś mi 70gr XD
- nie walnąłem się
@Buleczka_cynamonowa:
źródło: comment_1655884118IwSRMbjaGHdwBW6aptjLMd.jpg
Pobierz@bruhh: Wystarczy nie mieć rodziny, mieć rodzine, z która się nie chce mieszkać. Do tego wynajmujesz kawalerkę za 1.5k z opłatami, jedzenie, internet i telefon. Zarobki w biurze jako zwykły klepacz 2.5k. Serio są tacy ludzie i to nie mało.
Jak szukałem z pół roku temu, to te tańsze były w okolicach 1.5k właśnie, ale samej części dla właściciela (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
- wypłata w biurze w Bielsku jako zwykła obsługa to zarobek minimalnej + 200/300 zł premii,
- wynajem mieszkania 1500 zł, zostaje Ci około 1000 zł na: życie, jedzenie, paliwo lub bilet autobusowy
A ludzie się dziwią, ze cześć żyje od pierwszego do ostatniego albo musi
@Ka4az: no to masz dwie opcje w takim wypadku, albo mieszkać z nimi, tolerować ich i żyć normalnie lub co chwila mieć problemy finansowe. Wielu ludzi wybiera