Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +37
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

Odebrałem w końcu swoje rzeczy w których jechałem, straty nie są tragiczne na szczescie:
Kask HJC RPHA11 - nie dostał jakoś mocno, zakrwawiony przez rozwalony nos
Rękawice held air n dry - bez przetarć, trochę ziemi mają na sobie i mojej krwi, raczej zwykłe ślady zużycia
Kurtka held renegade - podobnie do rękawic, widać że trochę przytarte na jednym łokciu A tak to zwykle ślady zużycia
Jeansy motocyklowe (nie pamiętam marki) - zwykle ślady używania, brak przetarc itp
Buty Alpine Stars - lewy but zdecydowanie dostał najmocniej z całej garderoby (jak widać na zdjeciu) prawy jest cały, zwykle ślady używania
Wstawiam zdjęcia kasku i butów bo reszta jest w stanie w jakim była przed kolizja, jeśli się uda to niedługo powinienem wstawić nagranie z momentu uderzenia we mnie
#motocykle #motoryzacja #wypadek
źródło: comment_1655815219CKbMzVby7f9DKdGWIqfNks.jpg
Pobierzźródło: comment_1655815303xQIu1YDMzqrT3LGlMiNCle.jpg
Pobierzźródło: comment_1655815322dVgf91c9ah5ZeqROnIQk6Z.jpg
Pobierzźródło: comment_1655815345PO85TVdIb1UmFdsmafNXYt.jpg
PobierzUbezpieczyciel ma obowiązek pokryć szkody i nie tylko Moto ale też ubrań. A kask po uderzeniu to już nie ochraniacz głowy tylko przycisk do papieru.
Tym razem pójdę chyba w coś z blendą ¯_(ツ)_/¯
https://www.ratownictwomotocyklowe.pl/kontakt/