Wpis z mikrobloga

@Maniek145: kuźwa, no to jak się raz zesrał, to widocznie potrzebuje pieluchowych kąpielówek, takich co trzymają mocno g---o w ryzach i nie przepuszczają gównianej wody. Czemu ludzie są takimi s---------i. Mam 2 fajnych małych dzieciaków i nie wyobrażam sobie żadnej z tych sytuacji.
  • Odpowiedz
@Maniek145: Jak mozna być takim zwierzęciem? xD
Mi raz matka zwróciła uwagę, że zachowuje sie jak debil w sklepie jak miałem kilka lat. I od tamtej pory wiem, że w takich miejscach należy szanować cudzą przestrzeń. A ta sie chwali, ze sie zesrał do basenu xD
Olaboga
  • Odpowiedz
@mug3n: Tak się dzieje jak dzieci robią dzieci. Do macierzyństwa trzeba dojrzeć, bo to ogromna odpowiedzialność.
Ja jak zwykle powiem niepopularną opinię, ale w Polsce może z 10% rodziców naprawdę wychowuje swoje dziecko.
Jedni są leniwi i dają dziecku za wcześnie- poniżej 3 roku życia telefon, tablet czy dostęp do smart tv bo wtedy dziecko zajmie się same sobą, inni pozwalają na wszystko bez wytyczenia granic.
Część inteligentów, którzy uważają
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Maniek145: ja p------e. I ktoś się jeszcze tym chwali? Dziecko powinno w ucho dostać za rzucanie talerzami i butami w innych ludzi. Zesrać no każdemu się może zdarzyć, ale kuźwa, do Polski dotarła cywilizacja i pieluchy basenowe. Jak ja byłem dzieckiem w jego wieku, przed rokiem 2000, to jeszcze to tak powszechńe nie było. Ale teraz, w dobie internetu? 5 minut szukania i już kupione.
@sivek84: no i
  • Odpowiedz