Aktywne Wpisy

Metodzik +58
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10
🔥 Two Point Hospital za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 83/100, Userscore: 7.6/10

Teuvo +48
ja to bym w ogóle chciał żeby było jeszcze godzinę dłużej jasno a zmiana strefy czasowej w Polsce z +1/+2 na +2/+3 to mój mokry sen
no bo po co niby ma być jasno o 4 rano tak jak teraz, lepiej przenieść jedną godzinę z tej jasności na wieczór
a zimą to przecież oczywiste że powinien być czas utc+2 taki jak teraz latem ale kapitaliści będą przekonywać że bardziej naturalne jest życie
no bo po co niby ma być jasno o 4 rano tak jak teraz, lepiej przenieść jedną godzinę z tej jasności na wieczór
a zimą to przecież oczywiste że powinien być czas utc+2 taki jak teraz latem ale kapitaliści będą przekonywać że bardziej naturalne jest życie

źródło: comment_16557649142Sg8BoZDFyN2TwzAq0nUgs.jpg
PobierzMi raz matka zwróciła uwagę, że zachowuje sie jak debil w sklepie jak miałem kilka lat. I od tamtej pory wiem, że w takich miejscach należy szanować cudzą przestrzeń. A ta sie chwali, ze sie zesrał do basenu xD
Olaboga
A tak serio to wina wychowania, dzieciak niczemu winien, po prostu go tak nauczono... Szkoda młodego
Ja jak zwykle powiem niepopularną opinię, ale w Polsce może z 10% rodziców naprawdę wychowuje swoje dziecko.
Jedni są leniwi i dają dziecku za wcześnie- poniżej 3 roku życia telefon, tablet czy dostęp do smart tv bo wtedy dziecko zajmie się same sobą, inni pozwalają na wszystko bez wytyczenia granic.
Część inteligentów, którzy uważają
Komentarz usunięty przez autora
@sivek84: no i