Wpis z mikrobloga

@Maniek145: Za paręnaście lat:

Kacperek taki rozrabiaka, złamał koledze nos, okradł szkolny sklepik, wybił okno u sąsiada, rzucił w mamusię krzesłem bo nie chciała mu dać na piwko i papieroski, hehe, taki nasz kochany Kacperek słodziaczek.
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: najgorzej, ze ta patola sie rozprzestrzenia po nowych osiedlach. U mnie ostatnio się tacy wprowadzili, więc przed moimi drzwiami w kółko biegają dzieciaki (w końcu korytarz to plac zabaw), a na klatce stoi kilka wózków, rowerków i czasami nawet śmieci.
  • Odpowiedz
@microkernel: U babci mojej różowej jest to samo na klatce. Jeszcze się dobrze na klatkę schodową nie wejdzie, a już przy wejściu wózek stoi, wyżej kolejne dwa, a na następnym piętrze zaraz przy schodach 2 dziecięce rowerki... Oczywiście niczym to nie jest przypięte, pewnie kwestia czasu jak ktoś to wszystko ukradnie. Bezmyślni ludzie robią sobie dzieci w kawalerkach i potem szok że się sprzęty w domu nie mieszczą.
  • Odpowiedz
Poco zamazywać zdjęcia oraz imię i nazwisko napewno osoba wstawiająca takie coś tego by nie chciała.Wkoncu jest się czym pochwalić ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@microkernel: Mam to samo z somsiadami. Biegają cały dzień, bo "wolnoć tomku w swoim domku". Dzwonię na pały i pomaga, a cały blok tylko plotkuje jak to przeszkadza i nic nie robi bo "dom to świętość" xD

Komusze pokolenie to jest coś niesamowitego, generacja ofiar.
  • Odpowiedz