Aktywne Wpisy
p0melo +22
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +203
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

2 miesiące temu @sekinoau rzucił pomysł, żeby jedno UFO na farmie robiło demolkę:
Wtedy nie miałem odpowiednich klocków (Trans-Neon Orange 85941 a paczka z nimi szła strasznie długo), ale teraz już mam, więc chciałem się pochwalić Work in Progress. Wczoraj skończyłem budować statek, a dzisiaj/jutro trochę zboże i kukurydzę zdemoluję + dodam ogień na farmie i spalone elementy.
#lego #chwalesie #diy #ufo
źródło: comment_1655539880PnWt7hsfuAF45DG01MHg9H.jpg
Pobierzźródło: comment_1655539900WCoqPthVBa8LqLREu39Xg0.jpg
Pobierzźródło: comment_1655539918G1xJ48qL2sOAAf90xGoa3K.jpg
Pobierzźródło: comment_16555401510T1eEbF3JPpmbnwUbAi2Ps.jpg
Pobierz@Lukasq: dokładnie taki efekt chciałem osiągnąć. Za tym promieniem będzie jeszcze zostawać taki czarny palący się pas, więc jeszcze bardziej dynamiczniej to będzie wyglądać.
@Poldek0000:
@oddajciemikontozlodzieje:
thX
Dynamika, wykonanie, generalnie szał
A tak ogólnie to sztos, masz jeszcze jakieś miejsce do siedzenia w domu, czy wszystko w klockach? :D
@sekinoau: no z tego co pamiętam, to już kilka takich podrzucałeś :) I dzięki temu makieta coraz fajniejsza się robi.
@czyznaszmnie: przecie już był - shadow bana mi gnoje wtedy dali jak już zaczął wciągać plusy i był na głównej xD
źródło: comment_1655543831OUCcNGWErLFnjSaY0xa7D1.jpg
Pobierz@johnblaze12345: planowałem w przyszłości jeszcze dodać właśnie coś takiego i ślady na "tarczy energetycznej" po trafieniach kulami. Części na 2 dodatkowe gatlingi mam, więc z tym problemów nie będzie xD