Aktywne Wpisy

WildAnimal +49
Nowy? Rodzaj oszustwa na olx
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
źródło: temp_file2318342066475934494
Pobierz
odjutraodwyk +3
STOP! Kontrola szyi, nadgarstkow, zgiec lokci, tylow malzowiny usznej - co bylo psikane dzisiaj? U mnie los zadecydowal Tiziana Terenzi Foconero
#perfumy
#perfumy

Tabletki do zmywarki to dobry pomysł? Jeśli tak to ile ich wrzucić i ile stopni ustawić? Wszędzie piszą, że 60, ale czemu nie 90?
#pralka #dom #mieszkanie #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
źródło: comment_1655391388o8lSSPzTvzp5BNtU7wFXIr.jpg
PobierzJeśli to robiłeś, a i tak śmierdzi, to może nie jest to kwestia pralki, a układu odprowadzającego wodę do kanalizacji?
pralke wietrze po kazdym praniu
Moja: sam kwasek na 90 stopni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Weźmiesz butelkę octu, wlejesz tam gdzie proszek, do bębna wrzucisz ścierki albo stare szmaty, ustawisz pranie na 90 stopni i hopla. Ja tak robię co 3 miesiące i pralka normalnie pachnie
1. wyczyść filtr, uszczelki (szczególnie zgięcia bo tam dużo syfu się gromadzi), pojemnik na proszek/płyn.
2. pierwsze pranie na 90st długie z sodą oczyszczoną i boraksem (1:1) wsypujesz ok 2/3 szklanki,
3. drugie pranie tez 90st długie z 0,5 l octu.
4. pranie 90st długie 2/3 szklanki kwasku cytynowego
5. trzecie pranie, normalne ale też 90st i długie w celu pozbycia sie zapachów (możesz uprać przy okazji np. ścierki).