Aktywne Wpisy

Chicoxxx66 +87
Może mi ktoś wytłumaczyć jak człowiek ma założyć rodzinę w tym p-------n kraju?
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co robicie z pieniędzmi jak już osiągnęliście wymarzone cele? Dostałem dobry kontrakt (nie-programista), gdzie odkładam (po odliczeniu miesięcznych kosztów) obecnie 450 tys rocznie, nie wiem czy to dobry wynik jak na 30 lat? xD
Miesięcznie wydaję około 11 tysięcy.
1. 4 tys schodzi na leasing,
3. 3 tys na dietę pudełkową na każdy dzień (Warszawa),
Co robicie z pieniędzmi jak już osiągnęliście wymarzone cele? Dostałem dobry kontrakt (nie-programista), gdzie odkładam (po odliczeniu miesięcznych kosztów) obecnie 450 tys rocznie, nie wiem czy to dobry wynik jak na 30 lat? xD
Miesięcznie wydaję około 11 tysięcy.
1. 4 tys schodzi na leasing,
3. 3 tys na dietę pudełkową na każdy dzień (Warszawa),

Polska ma jeszcze długie lata przed sobą zanim ogarnie się cywilizacyjnie.
#rower #szosa #zalesie
źródło: comment_1655042405j3QWsmDopl03MjMh9hA8pr.jpg
PobierzWłosi i kultura jazdy nigdy nie powinny być używane w tym samym zdaniu XD
Pół roku byłem we Włoszech i mógłbym ich chwalić za wiele rzeczy, ale nie za tą jedna. Ciągle trabienie jest na porządku dziennym, kiedy włączasz się do ruchu, kiedy wpieprzasz się przed kogoś, kiedy przejeżdżasz na czerwonym gdy piesi mają zielone. Absolutnie w każdej sytuacji jest trąbienie. Jakieś 95% aut ma uszkodzone zderzaki lub boki,
Jesteś głuchy czy co