Aktywne Wpisy

PanieAreczku +5

Zopyross +80
Kiedy ci ludzie zrozumieją, że ich 20-30 letnie domy są niesprzedawalne w obecnych cenach? o prlowskich kostkach to nawet nie wspominam, ale w 90% przypadków nawet chałupa licząca te dwie dekady potrafi być zapuszczona. Przemalowanie takich 150 metrów, pozrywanie wykładzin, boazerii, białych kafli którymi okładali sobie całe kuchnie, salony, łazienki i nawet ściany w przedpokoju, położenie własnych podłóg, wymiana starych drzwi, a przecież to są podstawy. Jak chcesz nową kuchnię i dwie
źródło: 86
Pobierz

@KrolWlosowzNosa: Wszystko zależy od tego jak długo już tak pracujesz. One-hit wonder
@affairz: Jak typowy Polak muszę zapytać, na czym taki hajs robisz? Tylko nie mów, że na bananie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Takie rachunki w Warszawie? No na pewno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim:
Trochę mało ja w wieku 28 odkładałem 500 tys rocznie a i to uważam za mało. Wydaję mi się że tak z 3 razy tyle to ok, ale wtedy musiał bym pracować aż 5 dni w tygodniu wiec zadpwalam się mniejszą kwotą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@KrolWlosowzNosa
pamiętaj też, że nie musisz się prostytuować, jeśli Cię to już nie interesuje.
Jak się wydaje 400 zł na narty kino/teatr sporty jak tyle kosztuje samo paliwo żeby dojechać w góry i wrócić, no chyba że jeździsz raz w miesiącu z górki szczęśliwickiej.
Bait oceniam na 0/10 tak żenujące guwno że zaraz nie wyczymie
Jeśli planujesz mieć kiedyś dziecko to już choćby po to żeby móc mu zostawić
Moja wydatki to głównie gastro, alko, imprezy, jakieś podróże (choć im jestem starszy tym mniej mi się chce, wyjazdy często wyglądają tak, że