Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 256
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bury256: Bo polskie morze to jest na wypad typu masz 21 lat, jedziesz z kumplami na weekend, macie w sumie gdzieś warunki i chcecie się bawić. Jak już chcesz mieć fajne wakacje po całorocznym zapierdzielu w robocie + coś pozwiedzać, to jedziesz do porządnego hotelu w Grecji czy innej Turcji, a jak cię stać to jeszcze dalej.
  • Odpowiedz
@TurboDynamo: nie w wysokiem sezonie i nie na takim standardzie, jesli chodzi o hotele. W turcji teraz jak sam ogarniasz to za 1500zl/os masz 4 lub 5 gwiazdek i all inclusive, grecje liczlbym x2. Znajomi byli po taniości teraz w grecji to bieda hotel+śniadania, auto, przelot, paliwo, jedzenie i wyszło 5tys za dwojke
  • Odpowiedz
@bury256 Jak jeździcie do Mielna, Kołobrzegu czy innego dużego ośrodka to się nie dziwcie, że jest januszeria i patola. Nigdy nie przekroczyłem 2k za 5-6 dni , jak jeżdżę co roku do mniejszych klimatycznych wiosek nad samym morzem , gdzie nie ma dyskotek , tysiąca smażalni i bombli 500+. Zakwaterowanie 2os zazwyczaj koło 1000 za 5 dób, drugi tysiac na jedzenie i atrakcje . Na niczym nie oszczędzam i jeszcze nigdy
  • Odpowiedz
  • 1
wiesz gdzie problem? No w hajsie. Wyjechałbyś "gdziekolwiek" to wybierz grecje albo chorwacje i zaplac 3x tyle co w Polsce(chodzi mi o caly koszt z transportem itp).

@Tigermass: bzdury piszesz, nie ma opcji żeby były takie różnice w kosztach, no chyba że będziesz lecieć jakąś Lufthansa w pierwszej klasie.

W maju byłem w Lloret de Mar, które jest jedną z najpopularniejszych i najdroższych lokacji na Costa Brava. Pogodę miałem lepszą, niż często
  • Odpowiedz
@bury256 Pozdro z Cypru, mieszkanie dla max 5 osób z basenem 10 km od Larnaki 1300 ziko za tydzień, do tego przelot, wypożyczenie samochodu i paliwo, jedzenie w knajpach. Wychodzi jedno w jedno z polskim morzem, a tu pogoda gwarantowana i fajne widoczki. Bez samochodu wyszłoby jakieś 20-30% taniej. Jedyny minus że masa rusków.
  • Odpowiedz
@chybajade: Znajomy urodził się w czepku czyli odziedziczył ziemie na której jest promenada ze straganami i biznesikami. Zgarnia penge za wynajem miejscówki albo dogaduje się na % od dochodu. Jest w temacie, przedsiębiorcy maja umówione widełki i nie zejdą poniżej ustalonych cen.
  • Odpowiedz