Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 256
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DobrzeNaoliwioneLozysko Przecież to praktycznie minimalna cena za fajny nowoczesny i schludny loft na wypiździejewie . W Kołobrzegu to samo masz za ponad 400-500 złoty za dobę. Chyba że ktoś woli w jakieś spelunie "u Zosi" za stówę czy mniej , z molami spać to proszę bardzo .
  • Odpowiedz
@DobrzeNaoliwioneLozysko No nie wiem chyba z robakami, 4 gwiazdkowy hotel w Marbelli w którym byłem z 2 lata temu , na tydzień kosztował ponad 3 kafle (teraz pewnie z 1.5x wiecej) więc nie wiem skąd wziąłeś te ceny. Chyba ,że to tureckie 4 gwiazdki przeniesione na hiszpański rynek xd
  • Odpowiedz
@bury256: to mnie zadziwia, że ludzie sami widzą i wiedzą, że nad polskim morzem nie ma plusów porównując z zagranicznymi wyjazdami - za granicę nie jest daleko, ale dalej się pchają na polskie morze - przelot do Włoch czy Grecji, to kwestia 2-3h, ceny niższe, nie ma tylu patusów, tandety, ale wciąż się pchają do tego zimnego morza z pochmurną pogodą

co kto lubi ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Papuga_wojtka: Tak Tak pewnie tak nie było, ty wiesz lepiej bo to ty płaciłeś i byłeś. Ludzie wy naprawdę ograniczeni jesteście, coś co dla ciebie jest niedostępne to na bank inny nie mógł mieć. Ciemny lud
  • Odpowiedz
@bury256: Zależy, gdzie się jedzie - do jakiej miejscowości. Ja mam spoko miejscówkę w mniejszej miejscowości, gdzie nie ma bydła i akcji pokroju Międzyzdrojów, jest spokój, i gdzie spacerować, jeździć rowerem, a pokój w wysokim sezonie kosztuje teraz 90zł/osoba (od 1 września będzie 70 zł), dzieci do lat 3 free, do 6 lvl: -50%. Śniadania i obiady do negocjacji - w zależności od długości pobytu. Standard bardzo fajny i jest
  • Odpowiedz
@TurboDynamo: Grecja tańsza od Turcji? xD Za tę samą cenę w Grecji jest max 3 gwiazdki i hotel z mikro basenem nie w pierwszej linii morza a w Turcji jest 5 gwiazdek z aquaparkiem, w pierwszej linii z widokiem na morze ( ʖ̯)
  • Odpowiedz