Aktywne Wpisy

Tyrande +218
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +53
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

źródło: comment_16547982431J1ry55kKIibXkZKdxAcpU.jpg
Pobierz¯_(ツ)_/¯
Co ja poradzę nic nie
źródło: comment_1654811139tWWZycXHgT5xAdZfdQlwCN.jpg
PobierzA samiec polaka? Samiec polaka jak w lesie jedyne co potrafi o swoich emocjach powiedzieć to "ale w----a złapałem", "ale jestem głodny", "ale mi podkręciła tera"
@CosyGrave: Dla ciebie oraz Michaliny mam pewną informację, którą najczęściej wynosi się z pierwszych klas szkoły podstawowej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1654815973C2J2joig1fbMt0WuzEEVe6.jpg
Pobierz@Iandschaft: po co mam rozmawiać codziennie o smutkach z kimś kogo raz w życiu spotkałem, uważasz, że to na miejscu pisać codziennie "mam stres,nudy"?
@pawel_je: jakby to powiedzieć... w dupie mam jej stresy i problemy. Codziennie wypisuje mie takie p---------y a ja mam awersję do takich rzeczy. Chcesz to se z nią gadaj, ja raz w życiu ją widziałem i nie chcę się angażować i robić za tampon.