Wpis z mikrobloga

@przegro_pisarz: Normalny człowiek rozumie, że inni ludzie rozmawiają o swoich uczuciach i obawach, że poczucie, że ktoś ich wspiera pomaga im poradzić sobie ze swoimi emocjami
A samiec polaka? Samiec polaka jak w lesie jedyne co potrafi o swoich emocjach powiedzieć to "ale w----a złapałem", "ale jestem głodny", "ale mi podkręciła tera"
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: ale szuka tamponu emocjonalnego, szok. Poza tym, to pytanie „kumasz ?” (Oczywiscie spacja przed znakiem zapytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)), pokazuje tylko, że ma Cię za debila, a sama nie grzeszy intelektem. Daj sobie spokój. Nawet nie warto zawracać sobie głowy utrzymywaniem kontaktu z takimi ludzmi, bo różowa ewidentnie szuka pocieszenia, a jak sytuacja stresowa się skonczy - przestanie się odzywać
  • Odpowiedz
A samiec polaka? Samiec polaka jak w lesie jedyne co potrafi o swoich emocjach powiedzieć to "ale w----a złapałem", "ale jestem głodny", "ale mi podkręciła tera"

@Iandschaft: po co mam rozmawiać codziennie o smutkach z kimś kogo raz w życiu spotkałem, uważasz, że to na miejscu pisać codziennie "mam stres,nudy"?
  • Odpowiedz
zamiast pisać takie farmazony to nie lepiej zadzwonić i pogadać?

@pawel_je: jakby to powiedzieć... w dupie mam jej stresy i problemy. Codziennie wypisuje mie takie p---------y a ja mam awersję do takich rzeczy. Chcesz to se z nią gadaj, ja raz w życiu ją widziałem i nie chcę się angażować i robić za tampon.
  • Odpowiedz