Aktywne Wpisy
MrSzakal +546
Zajebiscie, że Antosia dostanie 800 zł na wyprawkę, tylko czemu ja, 25 latek, bez dzieci, uczciwie prowadzący JDG mam być przez to dymany na każdym kroku.
#tvpis
#tvpis
dedler123 +156
Wyrosłem z Korwina i narodowców jak miałem 15 lat i jak patrze na ich dzisiejszych wyborców i kuce na wykopie to nie mogę się doczekać na ich miny po wyborach. Oni dosłownie wierzą w jeszcze gorsze #!$%@?, którego ja słuchałem ponad 10 lat temu, a dziś jest mi tego najbardziej wstyd z całego życia, bo broniłem tych bzdur i odklejeńców wśród ówczesnych znajomych i być może z takimi poglądami do dziś mnie
@silnikAtrakcyjny: Nie rozumiem takiego pisania.
Nie wiem skąd oni się wywodzą, ale zakładam że i ona i on z jakichś w miarę przeciętnych rodzin.
Dla zupełnie przeciętnej dziewczyny, w porównaniu do
Wszystkie biznesy opierające się na nazwisku męża. Bez tego nie dała by rady i w sumie nie daje z tym rady bo coraz to nowy projekt z suplemwntami diety zaczyna które są #!$%@? warte xD
Co?
@pianinka: nie no, powinien to zrobić, bo mu syna nie chce urodzić, a takie geny piłkarskie trzeba przekazać ¯\_(ツ)_/¯
@hiszpanskizdobywca: mało tego, w wielu wywiadach Robert mówił, że w przeszłości podpatrywał jakieś rzeczy od Ani i stosował je u siebie, żeby być lepszym piłkarzem. Śmiało można powiedzieć, że gdyby nie było Ani nie byłoby też i Roberta takiego jakiego teraz znamy
@pianinka @SariusII @MechanicznyTurek Nie znam Lewandowskiej, Lewandowskiego ani Świątek i są mi obojętni. Natomiast mam wrażenie,
@ReeceWithouterpoon: daję ci plusika, i słucham państwa zaciekawiony. xD
@CudMalina: Oczywiście, że tak! Należy nam się odrobina rozrywki na poziomie.
@hiszpanskizdobywca:
@SariusII:
Tak jak jej pozostałe 3 koleżanki, z którymi zdobyła ten tytuł drużynowo. Tyle że jej koleżanek nikt nie kojarzy. Ciekawe dlaczego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MechanicznyTurek: A wiedział
Oboje zaczęli się spotykać
No i co to ma być a ona co taka obrażona to fotomontaż