Aktywne Wpisy
timechain +66
Polacy pokochali elektryki. Tesla w czołówce najbardziej pożądanych samochodów
Kisnę z wypopków. Zbiorowisko małoletnich przegrywów. Wieczna walka z elektrykami i wytykanie jakie są gówniane a prawda jest taka że mają ból dupy bo ich nie stać. Tytani intelektu nie rozumieją że elektryki będą bardzo szybko taniały... Widzicie wypopki, sprzedaż Tesli rośnie na całym świecie pomimo tego że są tak gówniane jak twierdzicie. I NIKT TUCH LUDZI NIE "ZNIEWOLIŁ" FOLIARZE, NIKT ICH NIE
Kisnę z wypopków. Zbiorowisko małoletnich przegrywów. Wieczna walka z elektrykami i wytykanie jakie są gówniane a prawda jest taka że mają ból dupy bo ich nie stać. Tytani intelektu nie rozumieją że elektryki będą bardzo szybko taniały... Widzicie wypopki, sprzedaż Tesli rośnie na całym świecie pomimo tego że są tak gówniane jak twierdzicie. I NIKT TUCH LUDZI NIE "ZNIEWOLIŁ" FOLIARZE, NIKT ICH NIE
Goronco +22
Dziękuję pan kanar za zepsucie dnia xd
Ja #!$%@? jakim to trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby wykonywać pracę utrudniającą innym życie. Pewnie najpierw chcieli się dostać do policji, potem do milicji a na końcu dostali się jedynie na kanara xD
#bekazpodludzi #tramwaje #zalesie ##!$%@? #zlodzieje
Ja #!$%@? jakim to trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby wykonywać pracę utrudniającą innym życie. Pewnie najpierw chcieli się dostać do policji, potem do milicji a na końcu dostali się jedynie na kanara xD
#bekazpodludzi #tramwaje #zalesie ##!$%@? #zlodzieje
Komentarz usunięty przez autora
Kolega chyba miał materiały sprzed wojny skoro 10 tys. to kosztowało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i za robociznę nic nie wziął.
Ewentualnie bajt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak wezwałem do remontu kibla to mi gościu zrobił elektrykę, hydraulikę, kafelki i zabudowę...
Miałem szwadron ludzi na 2m2 zatrudnić ? XD
Edit: widze, ze tam sa 2x3 wysuwane szyflady, ja mam 1x3, a to tez drogie. Jedynym wytlumaczeniem moga byc tutaj zawiasy jak
@Tigermass:
Gdzie ty widziałeś zawiasy za 80 zł? Te "z cichym domykiem" kosztują w granicach max. 15 zł w hurtowni.
Teraz sprawdzilem fakture i tam jest za komplet 4 zawiasow 80zl. Moj blad, sorki
Ikea sprzedaje zawiasy bluma pod swoją marką i dolicza swoje.
Za ile nie znajomemu by zrobił taka?
Jestem w temacie dosyć mocno, bo też mnie to czeka.
Jaki rejon polski? Może namiary załatwisz :D
Cena szokująca pozytywnie, wręcz z 2018, stąd mój wpis, bo nie ogarnąłem czy to nie bajt.
Chętnie bym w takich pieniądza skorzystał, może być 1:1 bo mam identyczny układ / metraż.
@husqvarna: chyba euro albo znowu jakiś bajt dzieciaka
@potezny_papiesz: Podana kwota nie jest dzisiejsza. Chyba, że gość ma armatki śnieżne koło domu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)