Wpis z mikrobloga

odpal tej pani dobra czesc z tego przelewu

@Ytaremtujest: Z tego przelewu to ja będę płacił ludziom i może rozwinę w końcu tę firmę, żeby nie była gównem jakim jest obecnie, tylko wkroczyła wreszcie w XXI wiek...

A owa Pani jest mi wdzięczna z innego powodu, bo swojego wybranka poznała właśnie na jednej z moich gównianych stronek ;) Strony już dawno nie ma, ale tam się zapoznali. Pan młody przywitał
  • Odpowiedz
@onpanopticon: Nawet nie znajomości, tylko fart w życiu.
Mój śp dziadek zawsze powtarzał, że w życiu najważniejsze jest szczęście, bo ci na Titanicu mieli pieniądze, zdrowie, tylko szczęścia nie mieli :)
Tak czy inaczej - gratulacje Mirku, powodzenia i z fartem :)
  • Odpowiedz
Mój śp dziadek zawsze powtarzał, że w życiu najważniejsze jest szczęście, bo ci na Titanicu mieli pieniądze, zdrowie, tylko szczęścia nie mieli :)

@mbasasello: Czy ja wiem? Żeby móc popłynąć tym statkiem jako ktoś inny niż pracownik - trzeba było być skrajnym życiowym farciarzem i niezwykle bogatym człowiekiem.

Sądzę, że 90% ludzkości zamieniłoby się z ofiarami Titanica. Czyli krótsze życie, ale na najwyższym poziomie. Choć i to jest naciągane, bo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 124
@onpanopticon: z tymi znajomościami to zgadzam się w 100%. Po szkole z aspiracjami starałem się jak mogłem by zdobyć lepszy projekt. Któregoś razu przyszedł szef i powiedział: "xxxx jest chory to ciebie życia nauczymy". Wzieli mnie na spotkanie biznesowe gdzie było z 20 top firm polskiego przemysłu chemicznego. Ja wystraszony co to Będzie i jak tu dobrze wypaść. A okazało się że gadali o wszystkim tylko nie o pracy i
  • Odpowiedz