Aktywne Wpisy

kuba-rozpruwa +99
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa

alberto81 +42
Poszukiwania Tadeusza Dudy...
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
źródło: 512970686_122262339062231178_7103576852269976098_n
Pobierz

@sulmierz: wypowiadaj lepiej się w tematach o których masz pojęcie, pieprzysz bzdury na podstawie prawdopodobnie nieistniejącego przykładu ponieważ ciężko mi uwierzyć że ktoś hodujący koty może być aż takim ignorantem i nie potrafic sobie z
@Kressska: według tego spisu całkiem ok, ale poczytaj o BARF, niedużo roboty a kitku szczęśliwe
źródło: comment_1654021214rOwqoJAcijBFCMW39faLIP.jpg
Pobierz@poprostuzyj: pewnie tutaj tkwi problem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja w końcu po kolejnych jej torturach wymiękam i wstaje. Jak mnie nie ma i zostaje z nią niebieski, to on nie ma takiego problemu, bo ma tak twardy sen, że ona może robić z nim wszystko XD i tak nie wstanie.
Poza tym kitku ma problemy zdrowotne, ale związane z przewlekłym kocim katarem i
@Kressska: to szybko czegoś szukaj, bąki nie są dobrym znakiem i sugerują że coś jest nie tak, z barfem nie pomogę mi układał dietetyk pod rasę tryb życia płeć itd
Dochód owszem,
@karolina9090 @Kressska
1. weź do domu zwierzę nokturnalne/graniczące z nokturnalnym
2. narzekaj, że jest aktywne w nocy/koło switu
3. ????