Wpis z mikrobloga

Te Brytyjskie #v8 jakieś takie inne... W takich dwuosobowych #coupe czy #cabrio świetnie brzmią, a jakoś nie chcą zabić. Dobrze się nimi jeździ, mają kopa, bo w końcu 450 lub 575 KM, ale te elektroniczne kagańce tak wszystko blokują.
Oczywiście można mieć AWD i prawilne RWD.
A ceny... lepiej tam nie zaglądać!

Więcej o nowym sportowym Jaguarze tutaj - KLIK

#jaguar #ftype #motoryzacja #samochody #auta #motopodprad
stopaotestuje - Te Brytyjskie #V8 jakieś takie inne... W takich dwuosobowych #coupe c...

źródło: comment_1653998692TXsS3Q2ArOdB5CvfZX6brQ.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KingFight: Pojechałem Miatą (która ma jeszcze mniejszy bagażnik niż Jag) na wakacje i tor Hungaroring, spakowaliśmy się we dwie osoby, a na powrocie przywieźliśmy jeszcze butelki win.
  • Odpowiedz
@KingFight: na 10 dni spokojnie, chyba że chcesz cebulić i dodatkowo zabrać żarcie na 2 tygodnie albo masę niepotrzebnych rzeczy. Ziomek w spotów pojechał Miatą w podróż poślubną 3 tygodnie :)
  • Odpowiedz
@KingFight: Przecież jak na 2 osoby to taki jaguar ma wielki bagażnik - do tego ustawny. Widziałem filmik gdzie gość pakuje 3 walizki 20 kg i jeszcze miejsce zostało na drobiazgi. Nie wiem czego oczekujesz od auta na wakacje - aby lodówka weszła? Niektórzy pakują się w walizkę 10 kg na miesiąc wakacji (np. ja) - przecież pralki to nie polski wynalazek i za granicą też się na pewno znajdzie
  • Odpowiedz